mauroskapnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2016
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, μπορεί ν μ στείλει κάποιος σε πμ το κινητό της σαμπρινας?
θα την βρεις συγγρου μετα τις 12Καλησπέρα, μπορεί ν μ στείλει κάποιος σε πμ το κινητό της σαμπρινας?
Καλησπέρα, μπορεί ν μ στείλει κάποιος σε πμ το κινητό της σαμπρινας?
θα την βρεις συγγρου μετα τις 12Καλησπέρα, μπορεί ν μ στείλει κάποιος σε πμ το κινητό της σαμπρινας?
Πάνω από χρόνο, πήγα και τρόμαξα.
Ναι, όπως στις φωτογραφίες.Καλησπέρα παιδιά.
Για την κυρία ξέρουμε κάτι?
Είναι υπαρκτο πρόσωπο? Όπως στις φωτος??
Καλησπέρα, η Άννα από το Κερατσίνι, είναι ε/π της αρέσε ιαυτό που κάνει αλλά είναι άβυζη κα δεν έχει ιδαιέτερο κώλο. 40 ευρώ για ε/π το δωράκι της. Καθαρή, καλά προσόντα παιρνει και δέχεται πίπα χωρίς καπότα. 7/10 της βάζω.
Καλησπερα αν δεν κάνω λάθος είσαι η κοπέλα που έχεις δώσει και συνέντευξη σε κάποιο Κανάλι μαζί με μια άλλη κοπέλα που λέγατε για τις πιάτσες κτλ!!! Εγώ θέλω κάτι απλό πολύ απλό !! Να είσαι υποτακτική αργό χαλαρό τσιμπουκι να καβλωσο χωρίς πρόστυχα λόγια και έντονες ματιές διότι τα θεωρο ψεύτικα !!! Μετά θέλω να σε πάρω από πισο ( ενοειται να βάλεις λιπαντικό να μπαίνει καλά γιατί αλλιώς ξεκαβλωνο και μετά καθώς στο μπαινοβγαζο αισθησιακά να στον παίζω και να χύσουμε μαζί εγώ μέσα σου ( ενοειται με καποτα ) και εσυ στο χέρι μου !! Γίνεται αυτό το απλό πράγμα ??? Ευχαριστώ καλημέραkalispera mwrakia
πολλές φορές μου έχει τύχει !!ΕΡΩΤΗΣΗ
Σας έχει τύχει να παίρνετε τηλέφωνο μια και να μην το σηκώνει ποτέ.
πολλές φορές μου έχει τύχει !!
Αυτές χάνουν κάποιες άλλες κερδίζουν...Δεν έχουν την αποκλειστικότητα.ΕΡΩΤΗΣΗ
μπα,τυχαίνει πολλές φορεςΜαλλον παιζουν με σταθερους πελατες και ολοι οι αλλοι είναι στα ψιλα γραμματα
το να έχει πελάτη εκείνη την ώρα δεκτό κ κατανοητό αλλά εμενα προσωπικά μου έχει τύχει γενικά να μην απαντάει στο τηλ. Κανονικά με αριθμό φυσικά.μπα,τυχαίνει πολλές φορες
μπορεί να έχει δουλειά ηΕΡΩΤΗΣΗ
μωρό δώσε τηλ να κανονίσουμε!Καλησπερα αν δεν κάνω λάθος είσαι η κοπέλα που έχεις δώσει και συνέντευξη σε κάποιο Κανάλι μαζί με μια άλλη κοπέλα που λέγατε για τις πιάτσες κτλ!!! Εγώ θέλω κάτι απλό πολύ απλό !! Να είσαι υποτακτική αργό χαλαρό τσιμπουκι να καβλωσο χωρίς πρόστυχα λόγια και έντονες ματιές διότι τα θεωρο ψεύτικα !!! Μετά θέλω να σε πάρω από πισο ( ενοειται να βάλεις λιπαντικό να μπαίνει καλά γιατί αλλιώς ξεκαβλωνο και μετά καθώς στο μπαινοβγαζο αισθησιακά να στον παίζω και να χύσουμε μαζί εγώ μέσα σου ( ενοειται με καποτα ) και εσυ στο χέρι μου !! Γίνεται αυτό το απλό πράγμα ??? Ευχαριστώ καλημέρα