Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σωσταστο μουνι μ αναφερομαι κ μπορω να το χρησιμοποιω μεταφορικα κ κυριολεκτικα κατα βουληση![]()
Πόσα θες τύπε?Πενταγιώτισσα σεξ επί πληρωμή έχεις κάνει;θες να κάνεις;
Ρε τύπε αναρωτιεμαι
Εισαι απο φυσικού σου τοσο αξιοθρηνητος ή κάνεις και προσπαθεια να ανεβασεις την αποδοση σου?
Ναι βέβαια δικαίωμα σου εγώ ήθελα να σε ρωτήσω αν μετά από όλες αυτές τις μέρες που γράφουν τόσα και τόσα έβγαλες κάποια συμπεράσματα μήπως έγινες πιο σοφή ή απλά το βλέπεις σαν Χαβαλε το σκηνικό εδωστο μουνι μ αναφερομαι κ μπορω να το χρησιμοποιω μεταφορικα κ κυριολεκτικα κατα βουληση![]()
Ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου!!Πόσα θες τύπε?
Πενταγιώτισσα σεξ επί πληρωμή έχεις κάνει;θες να κάνεις;
Αλβανικο μεροκαματο μονοΠόσα θες τύπε?
Ναι βέβαια δικαίωμα σου εγώ ήθελα να σε ρωτήσω αν μετά από όλες αυτές τις μέρες που γράφουν τόσα και τόσα έβγαλες κάποια συμπεράσματα μήπως έγινες πιο σοφή ή απλά το βλέπεις σαν Χαβαλε το σκηνικό εδω
Οκ κατάλαβα καλή συνέχειαπλεον το δευτερο
Οκ κατάλαβα καλή συνέχεια
FixedΌπα Αλεχ καινούριο κορίτσι σε καινούριο νήμα , πρέπει να πας για χερετουρες Ζέτα την λένε
Τι χόμπι τι από πληρωμή πάνω κάτω τα ίδια είναιοχι δε κανω το σεξ ειναι το χομπι μ οχι το επαγγελμα μ
Συγκεντρωσου τύπε, για μενα μπαινειΝαι βέβαια δικαίωμα σου εγώ ήθελα να σε ρωτήσω αν μετά από όλες αυτές τις μέρες που γράφουν τόσα και τόσα έβγαλες κάποια συμπεράσματα μήπως έγινες πιο σοφή ή απλά το βλέπεις σαν Χαβαλε το σκηνικό εδω
Γηράσκω αεί διδασκόμενος σειρά!...δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα στη ζωη μου!Τι ρεντα εχει αυτη η κοπελα![]()
Γηράσκω αεί διδασκόμενος σειρά!...
Άντε, στο έκανα το χατήρι, άλλαξα avatar... τώρα βέβαια, αν ξέρεις τι έβαλα, μάλλον χειρότερο είναι...