Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:
Πώς γίνεται και γράφει το προφίλ πχ. Αθήνα και ακριβώς δίπλα έχει μια ένδειξη 2346 klm ;
ένας λόγος που συμβαίνει είναι η χρήση ip Ελλάδας (vpn)H ερώτηση μου στην ομάδα υποστήριξης του mamba για το τι σημαίνουν τα χλμ
11 πριν από λίγα λεπτά
A question: in some of the profiles, for example, writing a location in Athens, next to it just has an indication e.g. 2456 km
What does the kilometer indication mean?
Ομάδα υποστήριξης
4 πριν από λίγα λεπτά
Location is detected automatically by IP address.
ένας λόγος που συμβαίνει είναι η χρήση ip Ελλάδας (vpn)
η Αννουλα η παλτουρα!δουλευει αποψε Βριλησσου 60σε ευχαριστω babyface
η Αννουλα η παλτουρα!δουλευει αποψε Βριλησσου 60
[/quote
Σοβαρολογεις; Αυτή μου ζήτησε 150€ και την ξαποστειλα
θα τα κλαιγεςΣοβαρολογεις; Αυτή μου ζήτησε 150€ και την ξαποστειλα
χρήση vpn είναι πρόγραμμα που αλλάζει εικονικά την ip σου κ σε δείχνει σαν να μπαίνεις από άλλη χώραΣυγνώμη κύριε Τάσσο, αλλά αυτό που έγραψες δεν το καταλαβα. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο πιο απλά;
αυτή αν θυμάμαι καλά είχε 3-4 προφίλ κ στο καθένα ζηταγε άλλο ποσό βασικά όπου σε έπιανε αλλά μόνο μόνο αρνητικά έχουν ακουστείΣοβαρολογεις; Αυτή μου ζήτησε 150€ και την ξαποστειλα
χρήση vpn είναι πρόγραμμα που αλλάζει εικονικά την ip σου κ σε δείχνει σαν να μπαίνεις από άλλη χώρα
Πχ το όπερα έχει ενσωματωμένο vpn κ βολεύει πολύ να βλέπεις σάιτ που είναι μπλοκαρισμένο για την χώρα που βρίσκεσαι πχ θα έχεις δει να λέει στο YouTube σε κάποια βίντεο ότι ο ιδιοκτήτης του απαγορεύει την προβολή στην χώρα σου
Περισσότερες πληροφορίες πιο αναλυτικά ψάξε στο Google
κάποια στιγμή έδειχνε μια Αθήνα κ της έπιασα κουβέντα κ μου είπε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση σε κάποια σάιτ κ το χρησιοποιουσε γι'αυτό και την έδειχνε ΑθήναΤι μου λες τώρα. Τόσο πολύ μπροστά είναι αυτές οι Ρωσίδες και κάνουν και αυτό. Διαόλου κάλτσα είναι αυτές.
που τις θυμαστε ρε...η Αννουλα η παλτουρα!δουλευει αποψε Βριλησσου 60
τέτοιο παλτο-κορμάρα δε ξεχνιέται. Κ μόνο που εχει γυρίσει όλα τα μασσαζοστουντιογραφεια του λεκανοπεδίου δειχνει οτι η κοπελίτσα προσπαθεί μεν αλλα δε της βγαινει με τη καμία δεπου τις θυμαστε ρε...
ετσι ρε μαικ δωσε φως στον λαοκάποια στιγμή έδειχνε μια Αθήνα κ της έπιασα κουβέντα κ μου είπε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση σε κάποια σάιτ κ το χρησιοποιουσε γι'αυτό και την έδειχνε Αθήνα
μην τα λεω εγω ;)

ότι πιο άχρηστο μπορούσα να πιάσω...ετσι ρε μαικ δωσε φως στον λαο![]()
μην τα λεω εγω ;)
για πες πως πηγε το ψαρεμα ;) επιασες τιποτα καλο
![]()
![]()
![]()
μπορώκορόιδο σε επιασε :- μιαότι πιο άχρηστο μπορούσα να πιάσω...
Μια γοργόνα...
Ούτε να τηγανίσω ούτε να τημπορώ
Γκαντεμια κ στο ψάρεμα...
μπορούσες να της τον δώσεις ;)

κ αν το πέρναγε για χέλι κ το ήθελε για τσίπουρομεζε τι θα έκανακορόιδο σε επιασε :- μιαμπορούσες να της τον δώσεις ;)
![]()
![]()