Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ναι αλλά όχι σε αυτά τα νήματα.Ρε αλάνια η Erica που έκανε μασάζ και ωραίο sex υπάρχει ακόμα;
φίλε το αλκατραζ δεν το ξέρω που είναι;Τύπε αν δεν κάνω λάθος δουλεύει στο μπαρ στο αλκατράζ σωμα καλό λίγο πιο αγρια φάτσα από κοντά(λογικά είναι πιο παλιές οι φώτος).Πήγαινε κέρνα τη κανα δυο ποτά και γάμα τη
Και για αυτην; γραφειο φενεται...
φίλε το αλκατραζ δεν το ξέρω που είναι;
σε ευχαριστω babyfaceΈβαλες λινκ του chat που δεν ανοίγει. Για προσπάθησε ξανά.
Παίδες τα..φώτα σας παρακαλώ.
Έχω μπλέξει με μια καλή Ρωσίδα, τη βλέπω κάθε φορά που έρχεται Ελλάδα κ έρχεται αρκετά συχνά.
Το πρόβλημα είναι ότι με τσεκαρει κάθε τόσο ότι μπαίνω μαμπα κ ..μου κάνει νερά κ να διαγράψω λέει το προφίλ μου.
Τι κάνω για να συνεχίσω ανενόχλητος χωρίς εκείνη να με καταλαβαίνει ότι μπαίνω κάθε τόσο??))
Έχω μπλέξει με μια καλή Ρωσίδα, τη βλέπω κάθε φορά που έρχεται Ελλάδα κ έρχεται αρκετά συχνά.
Το πρόβλημα είναι ότι με τσεκαρει κάθε τόσο ότι μπαίνω μαμπα κ ..μου κάνει νερά κ να διαγράψω λέει το προφίλ μου.
Τι κάνω για να συνεχίσω ανενόχλητος χωρίς εκείνη να με καταλαβαίνει ότι μπαίνω κάθε τόσο??))
αμα κανει αλλο προφιλ θα γινει κλονος και θα του κανουν banned και τα δυο, οχι;κανε αλλο προφιλ!!
Βάλε λινκ και αν σου κάνει καμία κουτσουκελα θα σε ενημερώσουμε...Παίδες τα..φώτα σας παρακαλώ.
Το ξέρει από εκεί τη γνώρισα οπότε δεν ..τυπε εγω της λεω οτι το μαμπα στην Ελλαδα δεν το ξερουν , δεν το χρησιμοποιουν ελληνιδες και εχει λιγα προφιλ και αυτα από χοντρες θειες. Και οταν ημασταν μαζι εβαλα φιλτρο ηλικιες 45-60 και της εδειχνα τα προφιλ.
Οκ δεν το εφαγε πληρως αλλα σταματησε να με πρηζει
Χαχαχα.. αυτό είναι το θέμαΒάλε λινκ και αν σου κάνει καμία κουτσουκελα θα σε ενημερώσουμε...
Λέει ότι για να με τσεκαρει μόνοαυτη γιατι μπαινει στο μαμπα? μονο για να σε τσεκαρει ή για να κλεισει πελατακια για οταν ερθει Ελλαδα?