Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με ελκυουν οι ανδρες που το στομα τους μυριζει ομορφα..Για πες μας τους βασικούς κανόνες υγιεινής,για να μαθαίνουμε και εμείς,γιατι από ξέρω (χωρίς να είμαι γιατρός)από το σάλιο κολλάς και ηπατίτιδα και σύφιλη!!!
σε ευχαριστω αγαπη μου..Είσαι κουκλάρα Ρόζα. Τώρα που βρήκα την ευκαιρία να το πω.
ετσι πρεπει...εγω παντως οταν το αποφασισω θα ειμαι καθαρο παιδι και ξυρισμενο παντου.απλα ειμαι απειρος ακομα και λιγο φοβαμαι....
οντως εισαι πολλυ συμπαθητικη και με αποψη και στα λαιβ σου στο ινστα περναμε τελεια και κανουμε ωραιο χαβαλε ναι η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντιαετσι πρεπει...
σε ευχαριστω αγαπη..οντως εισαι πολλυ συμπαθητικη και με αποψη και στα λαιβ σου στο ινστα περναμε τελεια και κανουμε ωραιο χαβαλε ναι η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια
Συμφωνω μαζι σου 100%.Και γω αν φιλησω μια γκομενα πο μυριζει πχ σκορδιλα μεχρι που δεν μου σηκωνεται.με ελκυουν οι ανδρες που το στομα τους μυριζει ομορφα..
και οχι ας πουμε σκορδο και τζατζικι
η μυρωδια ειναι σημαντικη..
η φαντασια σου οργιαζει..Tο πορνοσταρ Ροζα απο που προκυπτει?Λογω σειρηνα looney tunes?
η φαντασια σου οργιαζει..
μια χαρα...ολα καλα κουκλα.εσυ;