Ξερει καποιος αν ειναι κατι αξιόλογο?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα φίλε!!!Barefoot κάνουν στο Lotus relax στο massageme και σε άλλα όπως ααναφέρθηκαν παραπάνω. Έχω δοκιμάσει αρκετά τέτοια μασάζ και έχει δίκιο ο συνάδερφος taksiarhis παραπάνω με το θέμα του ότι πατάνε όπου να ναι. Σε εμένα π.χ. μία τύπισσα πάταγε με όλο το βάρος στον αυχένα και μετά από 2-3 μέρες είχα ενοχλήσεις. Ευτυχώς τπτ σοβαρό αλλά γενικά θέλει προσοχή το άθλημα αυτό. Η Νεκταρία π.χ. είναι πολύ προσεκτική. ¨οπο ιος θέλει περισσότερες λετομέρειες ας στείλει μην.
εχουμε καμια πληροφορία?Καλημέρα συναγωνιστές.. Έχει δοκιμάσει κανείς Έλλη και Δανάη από deluxe massage?? Κι αν ναι κάνουν καλή φραπεδια;
Το θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...κανείς δεν θα στο πει.
Και λογικό είναι
φιλε στειλε μου στο μαιλ μου γτ θελω να σε ρωτησω...και απο εδω δν μπορω να στειλωΤο θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...
ε αυτά με pm το ξέρεις...Το θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...
nik θες δε θες τις μπανανοφλουδες θα τις πατησεις, ολοι μας τις πατησαμε μεχρι να μαθουμε. Έτσι θα μαθεις και εσυΤο θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...
Ναι φίλε και οι δυο κάνουν φραπεδιά τέλειαεχουμε καμια πληροφορία?
όντως...ε αυτά με pm το ξέρεις...
Έχω πατήσει ήδη κάμποσες και ακόμα μαθαίνω...nik θες δε θες τις μπανανοφλουδες θα τις πατησεις, ολοι μας τις πατησαμε μεχρι να μαθουμε. Έτσι θα μαθεις και εσυ
όλοι τις πατησαμε και τις παταμε. Αν θες κατι και μπορω ελα pmΈχω πατήσει ήδη κάμποσες και ακόμα μαθαίνω...
Ξερει καποιος αν ειναι κατι αξιόλογο?
Δε βλέπω πουθενά στο σαιτ Ελλη ρε τύπε..Είναι στα ''κρυφά χαρτιά''?
Ένα φραπέ κάνουν τπτ άλλο
Στην στέλνουν φωτό...όμορφη αρκετά...και έχει φραπέ & καλαμάκι...για Δανάη δεν ξέρω...Καταρχήν η ελλη δεν δουλεύει deluxe
Σε ευχαριστω συναγωνιστη!Μακρυά.Μεγαλη ξεπέτα.