Και πολύ καλά κάνεις.!! Πάντως με εμένα δεν έχεις να φοβάσαι.Οριστε και το βιογραφικό μου!!
Ρίτσαρντ Τσέις ήταν ένας από τους πιο γνωστούς serial killers στην Αμερική τη δεκαετία του ΄70. Μέσα σε ένα μήνα σκότωσε έξι ανθρώπους στην Καλιφόρνια. Έμεινε γνωστός ως ο«βρικόλακας του Σακραμέντο» γιατί έπινε το αίμα των θυμάτων του και έτρωγε μέλη τους....
ααα ωραια , αρα αναζητειτε εθελοντης που θα κανονισει και με τις δυο μαζι ωστε βρουνε την ευκαιρια οι δυο τους να την βρουνε ! χαχαχαχαχα
τι μου θυμησε τωρα αυτο :
εχω δυο κοπελες παρτουζα και σε καποια φαση μου λενε να παιξει και λιγο με την αλλη και εγω να πηδω ταυτοχρονα την μια πισωκολλητα ...
τους απαντησα ... ααα κοιταξτε δεν ειναι ωρα για τετοια τα λεσβιακα κανονιστε τα αλλη ωρα ! χαχαχαχαχα
εχω δυο κοπελες παρτουζα και σε καποια φαση μου λενε να παιξει και λιγο με την αλλη και εγω να πηδω ταυτοχρονα την μια πισωκολλητα ...
τους απαντησα ... ααα κοιταξτε δεν ειναι ωρα για τετοια τα λεσβιακα κανονιστε τα αλλη ωρα ! χαχαχαχαχα
Τι χαχαχαχα ρε φίλε Συγνώμη όχι για γέλια αλλά για κλάματα είσαι.Τετοια περίπτωση ποιο σπάνια και από λαχείο και την πεταξες????Θες τηλέφωνο ψυχίατρου???