Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω παντως την πηρα την κοπελα
και ειχα καλου κακου 2 πακετα καποτες μαζι μου
εγω τις εδωσα 100 για 2+ ωρες οπου την πηρα πιπα κωλο μονο
Ειναι δυνατο μουνι skipper , αξιζει η δοκιμη , προχωρα το και μην κολοσεις πουθενα
εγω παντως την πηρα την κοπελα
και ειχα καλου κακου 2 πακετα καποτες μαζι μου
εγω τις εδωσα 100 για 2+ ωρες οπου την πηρα πιπα κωλο μονο
Μα τι ανώμαλος πόρνος είσαι εσύ. Πάντως έχει αδυνατίσει δεν είναι σε καμία περιπτωση μπουτου και φακλάναΕιναι δυνατο μουνι skipper , αξιζει η δοκιμη , προχωρα το και μην κολοσεις πουθενα
Pilαρακο μου ουτε φακλανα την ειπα την τυπισσα ουτε οτι εχει γινει σαν κουβας με ποδια σωληνες , απλα οτι εχει πανταλεψει λιγο κι εχει χασει λιγο την φρεσκαδα που ειχε παλαιοτερα , αν την εχεις δει προσφατα και εχει φτιαξει παλι οπως ηταν πριν γραψε 2 λογακια κουκλε μου , παντως οτι ειναι καπως Αλλοπροσαλη σε συμπεριφορα και οχι υπεροπλο στο σεξ αυτο δεν μπορω να μην το πω κουκλε μου :SΜα τι ανώμαλος πόρνος είσαι εσύ. Πάντως έχει αδυνατίσει δεν είναι σε καμία περιπτωση μπουτου και φακλάνα

Μα τι ανώμαλος πόρνος είσαι εσύ. Πάντως έχει αδυνατίσει δεν είναι σε καμία περιπτωση μπουτου και φακλάνα
Θα συμφωνησω κι εγω με Banksy , την ειχα δοκιμασει κι εγω παλαιοτερα ως Μαρια ξαθομαλλουσα τοτε με ψιλομετρια πιπα , γλωσσοφιλα φουλ , αλλα αχρωμο και αγευστο γαμησι αν και καθησε και τον εφαγε οσο δυνατα κι αν τη γαμησα , αλλα συμπεριφορα οτι να ναι θα χρησιμοποιουσα ακριβως την λεξη που ειπε ο Banksy Αλλοπροσαλλη γκομενα χωρις να σου μενει κατι απ το γαμησι που εκανε :S :S :S .... το τραγικο βεβαια της υποθεσης ειναι οτι περυσι το 18 που τη πετυχα σε στουντιο προς Τριγγετα μερια εχει φακλανεψει αρκετα σε μπουτια , κωλο και μαγουλακια οποτε εχει γινει λιγο πιο γουρουνιτσα δηλαδη ενα πραγμα το οποιο δεν την κολακευει και πολυ σε συνδιασμο με τις μετριες υπηρεσιες που προσφερει , γι αυτο αλλωστε προσπαθησε με Diva και με mamba μπας και παρει κανα αμοιρο Χριστιανο και δει λιγη χαρα στη πορτοφολα της , αυτο που εχω καταλαβει τελικα με την παροδο του Χρονου ειναι οτι θελει δουλεια και τροπο για να παραμεινεις σε ενα καλο level αν θες να κρατας θεση στην αγορα με πιτογυρα και πιτσονια δεν προκοψε κανεις , Pilo ακους ρεεεεεεε !!!
Παιδια γνωμες για τη συγκεκριμενη?
Δούλευε σε studio παλαιοτερα. Ξερει κανείς τι παίζει τώρα? Πόσο το κόστος υπηρεσίες κλπ
Στην αρχή μου είπε ότι κάνει μασάζ, μετά από συζήτηση μου είπε ότι κάνει ερωτικό μασάζ με 80 / 1 ώρα. Εκτός Αναλ outcall
μόλις το πέτυχα online.... έχει κανείς πληροφορίες?
αυστηρα μασαζ μου δηλωσε και τιποτε παραπανω..δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι απο κοντα θα σου πει τα ιδια...παντως αν δεις τα κιλα της,λεει 80..Παιδια γνωμες για τη συγκεκριμενη?
Ναι 100αρι ειχα δωσειΜου ειχε γραψει 100 ευρωπουλα τοσα ειχες δωσει;;