Επισκέπτης
Ρε κουμπαρε κανε κατι για την Εμιλυ !!!
Λιλη...Λειλα...σε λιγο θα μας φερουν και τον Λιλα!!!Παιζουν τωρα...
Ιπποκρατους144 Μαντυ
Τριγγετα3 Λιλυ
Συγγρου144 Χριστινα και μετα τις 8 Λειλα
Ισμηνης2 Ντοριν κι απο τις 7 Αφροδιτη...
Βριλλησου57 Εμιλυ...διπλοβαρδια το ερμο το κοριτσι μεχρι τις 11
Αθανασιας3 Στελλα απο Σερβια![]()
Μην του λες τετοια ρε Βαby του παιδιου!Ρε κουμπαρε κανε κατι για την Εμιλυ !!!
Με τοσους φαν που εχει η Λιλα θα σπασει ταμεια..ουρες θα γινονταιΛιλη...Λειλα...σε λιγο θα μας φερουν και τον Λιλα!!!
Μηπως θα περασεις καθολου απο Εμιλυ μιας και ειναι διπλοβαρδια να δεις τι κανει το κοριτσι?![]()
Εσαι τζεντελμαν!Κουρασμενο θα ναι το κοριτσι spoon λεω να μην το κουρασω κι αλλο σημερα![]()
Αμα προλαβεις!Λεω να κανω υπομονη μεχρι την Δευτερα να παω στην μελλουσα κουμπαρα μου![]()
![]()
Στο Αριστομενους72 εχω δει μια μετριοτατη Στελλα δεν ξερω αν ειναι η ιδια!Ποια ειναι η Στελλα απο σερβια που παιζει στην αθανασιας ;;;
Μια παρακληση προς τους υπευθυνους
Τo τηλεφωνο που εχει το Δοξατου2α ειναι το ιδιο με του Ισμηνης2 απο οπου κι απαντανε!
Η Αλεξανδρα που χαθηκε?Παιζει τωρα στο Βουλιαγμενης 83 η Μικαελα μεχρι τις 23.00.![]()
![]()
![]()
Συγγρου248 εχθες δουλευε πενταδα κοριτσιων οποτε ειστε καλυμμενοι ;)παιδες στουντιο με παραπανω απο μια κοπελες γνωριζετε γιατι θα ερθουν 4 φιλοι και δε βολευει να παμε σε χωρο με μονο μια.καταλαβαινετε οτι θα εχουμε προβλημα.για σαββατο μιλαω.
Μου μυριζει πατατα η δουλεια spoon οχι μπαναναO συναγωνιστης ΜΠΑΝΑΝΑ εκανε μια κριτικη για Χαλκιδικης και μαλλον ξεχασε να πει ονομα και βαρδια κοπελας!
Αν μας βλεπει ας ενημερωσει ή οποιος αλλος γνωριζει!
Μου μυριζει πατατα η δουλεια spoon οχι μπανανα![]()
Ειναι ανοιχτο μεχρι τις 8 το βραδακι περιπου ειναι ψευτοστουντιο...δες το θρεντ του!φιλε ευχαριστω βολευει γιατι λεμε να παμε προς τα εκει για κανενα στριπ πρωτα τι πρωτεινεις.ευχαριστω