sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουν μπαναριστει οσοι προαγουν την Βια γραφουν με κεφαλαια, βριζουν και εχουν κανει πουτανα ενα θρεντ με οφ τοπικ.....
γιατι οι ΓΑΥΡΟΙ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ..δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουν μπαναριστει οσοι προαγουν την Βια γραφουν με κεφαλαια, βριζουν και εχουν κανει πουτανα ενα θρεντ με οφ τοπικ.....
γιατι οι ΓΑΥΡΟΙ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ..
ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ..
γιατι ετσι μου καυλωσε..12 ετων ... αεργος... 24/24 γραφει σε οπαδικα σαιτ ... με συνδρομο κατωτεροτητας.... iq παστας..... εσυ γιατι εκανες παραθεση το ποστ μου ? νομιζεις οτι το ειπα μονο για εσενα .
γιατι ετσι μου καυλωσε..
Αμα δεν σου αρεσει μην μας διαβαζεις..
Εγω κανω εμετο με τα πουστρογκειτρανς θρεντ εδω μεσα μονο κ μονο που διαβαζω υποχρεωτικα τις επικεφαλιδες στην αρχικη σελιδα του φορουμ..
Ε και???
Δεν μυξοκλαιγομαι σε κανεναν..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ..
δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουν μπαναριστει οσοι προαγουν την Βια γραφουν με κεφαλαια, βριζουν και εχουν κανει πουτανα ενα θρεντ με οφ τοπικ.....
Ενας κλοουν χρειαζεται παντα για να γελανε οι υπολοιποι..Γι αυτο μαλλον.
οχι φιλε μου οι κλοουν ειναι διασκεδαστικοι , αρκετοι εχουν φαει μπαν για λιγοτερα απο αυτα που λεει ο ανθρωπος αυτος.
πατα του κουμπακι του ρουφιανου κ μην μας πρηζεις τα ουμπαλα..οχι φιλε μου οι κλοουν ειναι διασκεδαστικοι , αρκετοι εχουν φαει μπαν για λιγοτερα απο αυτα που λεει ο ανθρωπος αυτος.
πατα του κουμπακι του ρουφιανου κ μην μας πρηζεις τα ουμπαλα..
κ αν αποφασισες να την δεις δικαστης ντρεντ,φροντισε να γραψεις τα ιδια κ σε οποιον αλλον εγραψε αναλογα ποστς..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΙΥ
Οσο θα στενοχωρεθει οταν κρεμπιασουνε τους ...αντρακλες που μαχαιρωσαν την ....χουλογκανα φιλε
τοσο,οσο
ΧαρτζιλικακιΘα μου εξηγήσει κανείς τι δουλειά έχουν αυτά τα ηλίθια παιδιά(που έπιασαν στην Καλλιθέα) του Λεβαντοφσκι με τον ΠΑΟ;
Έλα ρε,λες;Χαρτζιλικακι