Ζηταει 250-300!!!Τελικά αυτό το πήρε κανεις;
Μου την έχει πέσει με μνμ
Τι παίζει;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ζηταει 250-300!!!Τελικά αυτό το πήρε κανεις;
Τι παίζει;
Σε ερώτηση μου αν κάνει ραντεβού με δωράκι μου απαντά όχι. Της ζητώ συγγνώμη και μου απαντά ότι για 150 ευρώ το κάνει το ραντεβου.Τελικά αυτό το πήρε κανεις;
Τι παίζει;
Ναι είναι.. τρελή το είχα αναφέρειΣε ερώτηση μου αν κάνει ραντεβού με δωράκι μου απαντά όχι. Της ζητώ συγγνώμη και μου απαντά ότι για 150 ευρώ το κάνει το ραντεβου.
I work in London in the main office of the William Hill bookmaker! I have access to 100% of information on match-fixing in sports. I am looking for a reliable partner for cooperation, I can provide information on purchased matches! If interested, I can tell you the conditions!

I work in London in the main office of the William Hill bookmaker! I have access to 100% of information on match-fixing in sports. I am looking for a reliable partner for cooperation, I can provide information on purchased matches! If interested, I can tell you the conditions!
Άλλη πάλι αυτή
I'm from Spain Madrid but presently schooling in USA
I hope you dont care about the little distance between us at the moment?
Ακριβώς το ίδιο έστειλε και σε μένα copy paste
Το ίδιο ακριβώς έλαβα κι εγώ.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι σκοπό έχει...!
Καλημέρα!! Έχουμε πληροφορίες;
με την πρωτη δεν πρόκειται να βγαλεις ακρη
Καλημέρα! Αυτή η Γκαλίνα τι μέρος του λόγου είναι? Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες? Την έχει συναντήσει κανείς σας? Δεν βγάζω άκρη μαζί της!! Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν υπήρχε καμία πληροφορία!!
Μίλησα την περασμένη εβδομάδα μαζί της. Ζήτησε 100€ για 2 ώρες και απλό πρόγραμμα. Μου έδωσε αριθμό Viber και μου έστειλε κάποιες φωτογραφίες. Σε μια φωτογραφία διακρίνεται αρκετά μεγάλη περιφέρεια και κυτταρίτιδα... Την έχει συναντήσει κανείς για να μας πει περισσότερα??
3 ποστ πιο κάτωΌχι. Δεν μιλάνε ακριβώς από επάνω 4-5 άτομα για αυτήν.
με την πρωτη δεν πρόκειται να βγαλεις ακρη![]()
οσον αφορα την δευτερη εχει νημα και κριτικες ;)
Καλημέρα! Αυτή η Γκαλίνα τι μέρος του λόγου είναι? Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες? Την έχει συναντήσει κανείς σας? Δεν βγάζω άκρη μαζί της!! Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν υπήρχε καμία πληροφορία!!
Μίλησα την περασμένη εβδομάδα μαζί της. Ζήτησε 100€ για 2 ώρες και απλό πρόγραμμα. Μου έδωσε αριθμό Viber και μου έστειλε κάποιες φωτογραφίες. Σε μια φωτογραφία διακρίνεται αρκετά μεγάλη περιφέρεια και κυτταρίτιδα... Την έχει συναντήσει κανείς για να μας πει περισσότερα??
GalinaΦιλε η Γαλήνη δεν ειναι του επαγγελματος.
Galina
I-PHONE XR. ΣΥΝΤΑΓΜΑ
14 δεκεμβρίου 2018, 15:40
Giorgos
ΡΕ ΣΥ Αυτο ΚΟΣΤΙΖΕΙ 800 ΕΥΡΟ .
14 δεκεμβρίου 2018, 19:56
Galina
Ξερω
17 δεκεμβρίου 2018, 13:35
Giorgos
EGV μπορω μεχρι 80 € .
17 δεκεμβρίου 2018, 18:26