Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα τύποι..έχει πάρει κανείς μια τσιγγάνα φαση στο κωλονού 45 ? στα δεξιά όπως μπαίνεις στο διάδρομο
Καταθεση σε τζοανα απο φωκαιας 24 πολυ καβλιαρα φασωμα κ γαμησι 15 λεπτά χωρίς υπερβολες δν ειχε κόσμο ηταν απ τις πιο καλες μου φάσεις υπηρξε χημεία μολις βρήκα στανταρακι
Έχει πάρει κανείς την Σόνια από Φιλιππιδου 11Α απογευματινή? Εντυπώσεις?
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε.αν μπωρειτε να μεταφέρετε τα περαστικά στην Εβελινα σηδερενια,
είναι καλό κορίτσι καλός χαρακτήρας, να σκεφτείτε την υποστήριξε η κυρία της υποδοχής,αυτό δεν έχει συμβεί πολλές φορές εδώ μέσα..
Ακόμα ναταλη μη ζητάτε συγνώμη καλά κάνατε κ συμμετείχατε στην κουβέντα,
ο ρόλος του site δεν είναι μόνο για να αναδεικνύει τις καλές κ μη καλές κοπέλες αλλα κ να έχουμε κ έντονους διαλόγους πάντα όμως με σεβασμό κ να βάζουμε όλοι τα όρια στο ίδιο σημείο..
...5 κριτικές σε 8 μέρες...Xθες το πρωί πέρασαμε την Αρίνα
στη Φυλής 72.
Τελικά πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν:
Μαζεμένη και ψυχρή στο σαλόνι >αλλά στο δωμάτιο φωτιά το κορίτσι!!! :o
Όχι η ρακελ απουσίαζεΑν ήταν το πιπινι με τα σιδεράκια το όνομα της είναι Ρακέλ. Σωματακι για γλείψιμο.
γεια σας ενδιαφερομαι για οικο ανοχης με μιλφ ειμαι απο επαρχια και ανεβενω αθηνα. ευχαριστω
Καταθεση σε τζοανα απο φωκαιας 24 πολυ καβλιαρα φασωμα κ γαμησι 15 λεπτά χωρίς υπερβολες δν ειχε κόσμο ηταν απ τις πιο καλες μου φάσεις υπηρξε χημεία μολις βρήκα στανταρακι
Ρεμουνδου 21 απογευμα σήμερα δουλευει η πατριτσια με μια καινούργια απ οτι μου είπε ηυπηρεσία
...
3ητι βαρδυα δουλευει η τζοανα;