Μεγάλη τσάρκα το βράδυ της Κυριακής μεταξύ 22:00-00:45, δηλαδή 2η και 3η βάρδια.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο κλειστό.
Βέργας 3 αριστερά μία ξανθιά ψιλό νταρντανα με μία χαρακτηριστική ελιά στο μέτωπο 4.5/10. Καλή περιποίηση είπε.
Στον όροφο η τσατσά του ισογείου μου είπε ότι είναι η Βίκυ, ξανθιά,αβυζη, αλλά από τις πιο όμορφες πουτανες 8.5-10. Νομίζω ότι κάνει ελεύθερο στοματικό
Βέργας 6 υπόγειο μία ξανθιά μιλφογκιλφ 4/10. Δεν θυμάμαι πρόγραμμα
Κολωνού 30 δεύτερος όροφος η Μαγια για την οποία γράφονται πολλά. Μελαχρινή,αβυζη, σε απλό αλλά με 15 ευρώ. 7/10 Δεν με τρέλανε.
Στον 1ο όροφο η Όλγα, γλυκιά,με καλό σώμα,2.5 αρι βυζί και απλό πρόγραμμα.
Την έχω πάρει με καλές εντυπώσεις, γενικά είναι ντόμπρα πουτανα. Με θυμήθηκε και μου μίλαγε μπροστά στον κόσμο για το που χάθηκα, πως είμαι και να κάνω βόλτα και να περάσω μετά.
Ακόμα με περιμένει

7/10
Κολωνού 32, Άννα, ξανθιά μέτρια σε όλα 4.5/10.
Κολωνού 32 υπόγειο μία νεαρή ξανθιά λ, ακόμα πιο μέτρια σε απλό 4/10
Κολωνού 32 όροφος η Μισέλ. Φόλα και κλέφτρα σε απλό πρόγραμμα με 15 ευρώ, αλλά αυτές οι 4αρες βυζάρες και το σώμα της φολιαζουν πολλούς
Κολωνού 27 όροφο η Σοφία,την οποία πήρα 4/10. 50αρα (και βάλε) με κωλαρα, μέτριο σώμα, κοιλιά, αλλά πρόγραμμα άνω του μετρίου. Τελείωμα στο στόμα και καθόλου βιασύνη παρά την τσατσά που βαραγε την πόρτα.
Κολωνού 23 υπόγειο μία Μαρία, τσόντα πουτανα με καυλοφατσα, πλαστικά 3αρια βυζιά, απλό πρόγραμμα με 15 ευρώ. Δυστυχώς έχω διαβάσει ότι δούλευε στο Κολωνού 15 δεξιά και ήταν φολαρα

7/10
Κολωνού 15 δεξιά μία Αντζελίνα στο δωμάτιο σε απλό με 15 ευρώ.
Αριστερά η Ρίτα,η οποία μου φάνηκε σπασμένη σε σχέση με τον Μάιο που την πήρα 7/10. Απλό πρόγραμμα, μοντελε σώμα με 1.5 αρι βυζί.
Ευθεία μία ξανθιά, όμορφη, καλό σώμα, μικρό βυζι και με μολωπες στα πόδια της

:S απλό πρόγραμμα, νομίζω στα 15 ευρώ. 6.5/10
Κολωνού 11 μία ξανθιά μιλφ με παρατημένο σώμα 4/10. Δεν έκατσα να ακούσω πρόγραμμα
Κολωνού 53 λενη σε δωμάτιο είπε η τσατσά. Δεν έκατσα για να δω, αλλά δεν νομίζω να ήταν και καμία αξιόλογη.
Κολωνού 45 δεξιά Αντριάνα με στολή καμαριέρας την οποία λόγω ηλικίας δεν μπορούσε να υποστηρίξει. Πιο πολύ με καρνάβαλος έμοιαζε

3/10
Φάτσα σαν τον κλόουν από το saw, μέτριο σώμα και πλαστικό στήθος. Αυτή είναι που κάνει τσιμουκαρα;;;;;
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 όροφος, μια όμορφη μελαχρινή η οποία βγήκε βιαστηκα και νευριασμένη από το δωμάτιο.6.5/10
Στο ισόγειο μία γιαγιά. 1/10

Enough said...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 διάδρομος η Μαρία, μελαχρινή με χάλια σώμα παρά το νεαρό της ηλικίας της. 2/10
Στο σπίτι με την κουρτίνα η Όλγα, μιλφογκιλφ με καλό (για την ηλικία της σώμα), μικρό βυζι και μέτριο πρόσωπο. Δεν θυμάμαι πρόγραμμα 3.5/10
Ιάσωνος 31 υπόγειο, Λάουρα μιλφ με μέτριο σώμα,2.5αρι βυζί, έκφυλο πρόσωπο, αλλά μυρίζει φόλα 4.5/10
Μαζί της η Νάσια ή Νατσια με πολιτικά 5.5/10
Ιάσωνος 37 ισόγειο μία εκφυλη μιλφ, καστανή με μέτριο σώμα 4.5/10 Αν ξέρει κανείς όνομα, και πως είναι μέσα θα είμαι ευγνώμων
Ιάσωνος 36 η μαυρουλα Βίκυ την οποία είχα πάρει παρτουζα με ένα παιδί

Έχει πάρει κάποια κιλά, 2.5αρι βυζί και δεν βγαίνει πια με διάθεση στο σαλόνι 4.5/10
Ιάσωνος 19 όροφο μία μαύρη με χάλια βαμμένο ξανθό μαλλί
4/10
Ιάσωνος 10 όροφος Σαμπρίνα, νεαρή, τσιγγάνα, κοντοπουτανο με 2αρι βυζί, καλό σώμα, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ από την στιγμή που με είδε μέχρι να φύγω. Μόνο λόγω χαρακτήρα μπορεί να την δοκιμάσω 5.5/10
Ιάσωνος 1 κεντρικό αριστερά η Βικτώρια, νεαρή, θεοχοντρη, με μικρό βυζι, η οποία βγήκε στο σαλόνι με ύφος μουναρας 2.5/10
Κολοκυνθούς 38 ισόγειο, μία μιλφ με ράστα

, σαπακι με φουλ πρόγραμμα 2.5/10
Κωνσταντινουπόλεως 128!!!, Λίζα, ξανθιά μιλφογκιλφ, με μεγάλα πεσμένα βυζιά και μία Εύα με μεγαλύτερα πεσμένα βυζιά και ακόμα μεγαλύτερη σε ηλικία.
30 ευρώ απλό
40 ελεύθερο στοματικό
50 μασάζ
3/10 και 3.5/10
Αυτά κύριοι