DUO Ιβανκα
Συναντηση του Αγγιανιου
Καλησπερα αφου δεν βρηκα καποιο νημα της κυριας θα αφησω κ εγω εδω την εμπειρια μου με την Ιβανκα κ την φιλη της το θεομουνο Σια..πρωτη φορα κριτικη..πρωτη φορα duo..η μεγαλυτερη φαντασιωση μου...λιγο ταλαιπωρηθηκα για να συνεννοηθώ μαζι με την ιβανκα οχι γιατι εφταιγε η γυναικα αλλα γιατι δεν εβρισκε καποια φιλη της να μπορει..με τα πολλα τελευταια στιγμη εμφανίστηκε το ΠΙΣΤΟΛΙ Σια κ ετσι εγινε το παιχνιδι..στην ώρα τους κ οι δυο..εν το μεταξυ παρένθεση στα μυνηματα ειχα ζητηση αναλ αλλα μου τα μασαγε η ιβανκα μια ναι μια θα δουμε μια ποσους ποντους το εχεις...όταν εγινε η εισοδος στο δωμάτιο πρωτη εντυπωση απο μεριας ιβανκα μετρια..εντάξει μιλφ οκ αλλα οχι κ να μου πεσει η μασέλα..χτυπαει 2η φορα η πόρτα ανοίγει κ παθαίνω την πλακα μου με την Σια..40αρα με σωμα 20αρας..στηθος τουμπανο...κωλος ζωγραφιά...προσωπο οχι κ τοσο τελειο αλλα ουτε κ άσχημο..στα του αγωνα πιο πολυ συμμετοχή ειχε η Σια παρα η Ιβανκα...η Ιβανκα ηταν για της πιπες που ηταν βαθια με σαλιο κ αντεχει στο mouthfucking κ η Σια εκανε τα υπολοιπα στα 4 κ με θεα αξιζει παρα πολυ..τελικα ο κωλος δεν τιμήθηκε γιατι ηταν λιγο χοντρο το εργαλειο...αντι για αυτο ομως μου πρόσφερε η Σια ενα υπέροχο squirting...Επισης ευχαριστηθηκα το λεσβιακό μεταξυ του αν κ θα ήθελα λιγο ακομα παραπάνω μαζι τους να παιξουν... αυτα... οποιος γουσταρει ας δοκιμασει πιστευω οτι αξιζει κ σε σχεση την τιμη του..
Ιβανκα
εμφάνιση (προσωπο) : 6
εμφάνιση (σωμα) : 6
γενικη συμπεριφορά : 8
επικοινωνία : 8
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή : 7
Σχεση απόδοση τιμης : 10
Σια
εμφάνιση (προσωπο) : 7
εμφάνιση (σωμα) : 10
γενικη συμπεριφορά : 10
επικοινωνία : 8