ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.349
- Πόντοι
- 24.596
Ο άλλος τυπε είναι στον μαύρο κορακα, χορεύει, τον παίζει μια ξανθιά αλλά εκεί να μπει στο σαι να ποστάρει στο νήμα του ναυαγίου... :S :S :S
Ο άλλος τυπε είναι στον μαύρο κορακα, χορεύει, τον παίζει μια ξανθιά αλλά εκεί να μπει στο σαι να ποστάρει στο νήμα του ναυαγίου... :S :S :S
Ο Πλεύρης όμως έχει άλλη άποψη ότι η λέξη πούστης βγαίνει από το που στεί? που στέκεσαι? έτσι λέει ρώταγε η αστυνομία τους πούστηδες.να ένα λεξικο :
Ετυμολογία
πούστης < τουρκική puşt < περσική پشت (pošt: πίσω, πισινός)
Προφορά
ΔΦΑ : /ˈpu.stis/
Ουσιαστικό
πούστης αρσενικό
(υβριστικά) ο ομοφυλόφιλος
(υβριστικά) (μεταφορικά) που δρα με ύπουλο τρόπο
(αργκό) (σε ένδειξη θαυμασμού) για κάποιον που κατάφερε κάτι αξιοθαύμαστο
πως τα κατάφερε πάλι ο πούστης και με τουμπάρισε!
(όταν ακολουθεί το 'μου' ) ως έκφραση οργής ή ενόχλησης
έλα ρε πούστη μου να πάμε σινεμά που σε παρακαλάω μια ώρα
ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
Oχι, απλα ειμαι εδω και σου γαμαω τη μανα.
Ο Πλεύρης όμως έχει άλλη άποψη ότι η λέξη πούστης βγαίνει από το που στεί? που στέκεσαι? έτσι λέει ρώταγε η αστυνομία τους πούστηδες.
Πάντος όποια και να είναι η ρίζα της λέξης δεν αλλάζει η σημασία της![]()
[size=60pt]Πίκερ πονάς.[/size]
τεντυ δεν αμφιβαλλαμε ποτε οτι αυτη ειναι η αποψη των ξεφωνημενων αδελφων. Και ο ποδολαγνος συμφωνει. Και ο μπιγκ νικ. Και ο ντιμιτς. Και ο Αγιος.
Εμεις απανταμε με τις επισημες θεσεις της επιστημης οχι με προσωπικες αποψεις. Αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα του ανδρικου μυαλου συγκρινομενο με τη θηλυκη αερολογια.
Το μουνι σου ποναει.
Μια χαρα. Η πουτσα μου ποναει λιγο απο το ξεσκισμα που εριξα στη μανα σου.
Αγάπη μόνο πίκερ.
Υπενθυμίζω οτι το παρόν μήνυμά σου ελέγχεται αυτή τη στιγμή από τη ΔΗΕ.
Χαιρομαι. Εκει θα δουμε ποιος ειναι υβριστης και συκοφαντης.
κανε κανα 2-3 πιρουετες εκει που εισαι να συνελθεις απο τον δυνατο πουτσο της Βικυς.τεντυ δεν αμφιβαλλαμε ποτε οτι αυτη ειναι η αποψη των ξεφωνημενων αδελφων. Και ο ποδολαγνος συμφωνει. Και ο μπιγκ νικ. Και ο ντιμιτς. Και ο Αγιος.
Εμεις απανταμε με τις επισημες θεσεις της επιστημης οχι με προσωπικες αποψεις. Αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα του ανδρικου μυαλου συγκρινομενο με τη θηλυκη αερολογια.

πίκερ σου κερνάω όλα τα γαμίσια του 19 αν παραδεχτείς πως το κρύβεις το σαλάμι....και σ αρέσει...
ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΜΑΣ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ,ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Picker!