Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από τις τελευταίες μπουρδελότσαρκες. Στη Φυλής εδώ και 1,5 μήνα όσες δίνουν κώλο ΚΛΕΒΟΥΝ! ΟΚ πάντα έκλεβαν λίγο και εν μέρη λογικό, μιλάμε όμως πλέον δεν παίζεται. Χωρίς καραγκιοζιλίκια, χωρίς κασκαντεριλίκια, πορνοσταριλίκια, και με ένα καλό καβλί τίποτα το επίφοβο έχω πετύχει εως σήμερα τις εξής συμπεριφορές:
1) να τον βάζεις και να σου λέει ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ, να σε "ταλαιπωρήσει" μέχρι να σου πέσει κάπως ώστε να είναι πια μελάτος
2) ΧΑΛΙΑ στησίματα
3) επιλεκτικές στάσεις (χάλια feeling)
4) να σου λέει στα μισά τώρα από μουνί και μόνο.
Σήμερα μιας και το κέντρο έκλεισε νωρίς και μπόρεσα να την κάνω πιο νωρίς από τη δουλειά και πήγα ΦΥΛΗΣ 71Β ΣΤΕΛΛΑ (MILF ξανθό μαλλί extension Aλβανέζα) που είχα πάει και κατά το παρελθόν άλλες 2 φορές και όλα κομπλέ. Σήμερα Κώλο στα 4 είχε απαίσια στησίματα ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ, αλλαγή στάσης για να πει ότι πονάει και να γυρίσουμε σε μουνί! Αρχισε να κλέβει ΚΑΙ στο μουνί. ΔΕΝ με νοιάζει που ξενέρωσα και δεν τελείωσα με νοιάζει που με ΚΛΕΒΟΥΝ εδώ και σχεδόν 1,5-2μήνες. Της εξέφρασα τα παράπονά μου για να πάρω την (ευγενική) απάντηση: Αν ο κάθε πελάτης που πάει στα μαγαζιά θέλει μόνο κώλο από την κοπέλα η κοπέλα θα πονάει. Τι είναι η κοπέλα πούστης να κάνει μόνο κώλο?
Της λέω: Καρδούλα μου αν πονάς για κάποιον καιρό ΒΓΆΛΕ το anal από το menu να ηρεμήσεις. Για να πάρω την ανόητη απάντηση: Εγώ στο σαλόνι λέω full program τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι ΟΧΙ μόνο κώλο! Της είπα ότι εχώ έρθει εδώ άλλες δύο φορές και όλα ήταν μια χαρά και ότι αυτά είναι μούφες που λες. Ζήτησε συγνώμη και έφυγε.
Σας παραθέτω σπίτια που οι κοπέλες τείνουν να ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΡΕΛΑ σε θέματα anal:
ΦΥΛΗΣ 71Β, ΦΥΛΗΣ 69Α, ΦΥΛΗΣ 59, ΦΥΛΗΣ 86Α, ΦΩΚΑΙΑΣ 17Β
Επειδή πάω στα σπιτάκια από 18 χρονών και ΠΑΝΤΑ η ζωή κάνει κύκλους έχω ξαναδεί τέτοιες συμπεριφορές! Θεωρώ πως πλέον είναι ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΟΙΚΩΝ το anal του κώλου = ΦΩΛΙΑΣΜΑ. Με λίγα λόγια το ξενέρωμα του πελάτη, τσέπωμα το 20άρι και άντε γειά. Σας προειδοποιώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στις κοπέλες που κάνουν full. Αν είναι να δίνω ένα 20 άρι για μουνάκι 1000 φορές να πάω μετάξι να δώσω ένα 10άρικο. Μουνί το ένα μουνί το άλλο και να ΜΗ με κλέβουν χωρίς καμία ντροπή.
Τύπε...
Διαβασε Κριτικες [size=14pt]Νασου Αθανασιαδη[/size] !!!

GURU Της Ερωτικης Τεχνης Στο Χωρο Των Μπουρδελιαριδων & ΜΕΓΙΣΤΟΣ Μαστορας Του Γκροβερ !!!

Καθε Μια Δικη Του Κριτικη Για Κωλο Ειναι Μια "Διατριβη" Για Το Πως Να Αντιμετωπιζεις Πουτανες Που Πανε Να "Κλεψουν" Οταν Το Προγραμμα Εχει Κωλο !!!

Ελπίζω Να Βοηθησα...