Διαγραμμένο μέλος 174303
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
αν θελει ας απαντησει καποιος που να εχει γνωμη
Εχει κάποιος τηλεφωνο η πληροφορίες για την κοπέλα;
ποιο πισω αν κοιταξες θα βρεις μεχρι και φωτο απο τα βυζια της τωρα αυτα που ζηταει 70 ευρω ειναι πολλα παρα πολλα δεν αξιζει για εμενααν θελει ας απαντησει καποιος που να εχει γνωμη
ξερω οτι μπορει να εχει ξανα ερωτηθει το ερωτημα αλλα επειδη δεν βρίσκω
καποια απαντηση τωρα για πειτε γνωμες..εχει δοκιμασει κανεις;
Ρουμάνα 40άρα με 4++ βυζιά...πολύ καλό gfe πρόγραμμα με γλωσσόφιλα...χύσιμο στις βυζάρες...στα μείον η μεγάλη αντιαισθητική κοιλιά που την κρύβει στις φωτό...τα 70 ειναι πολλά...
Τωρα αυτη ειναι στη Μαριουπολη αποκλεισμενη απο τους ρωσσους. Τι να πεις . ψαξε αλλου φιλε μου
να δω αν ειπε και σε αλλους τα ιδια παραμυθια... απο περιεργεια πιο πολυ.Τωρα αυτη ειναι στη Μαριουπολη αποκλεισμενη απο τους ρωσσους. Τι να πεις . ψαξε αλλου φιλε μου
Κι εγώ δράτομμαι της ευκαιρίας να πώ τελικά, ότι αν βρεθεί έστω κι ένας που δε θα ΄χει περάσει καλά με το κορίτσι αυτό, θα ΄ναι τουλάχιστον παλαβός......Για την συνάντηση με την katerina24 να ευχαριστήσω ιδίως τους GIORGOSPRIV και petergsp αλλά και λοιπά μέλη για την ενημέρωση τους. Δεν θα αναφέρω παρουσιαστικό και υπηρεσίες αυτα εχουν ειπωθεί. Ένα μόνο θα πω: Το στήσιμο σου στα τέσσερα με έχει παλαβωσει.
ή απλα κακοηθηςΚι εγώ δράτομμαι της ευκαιρίας να πώ τελικά, ότι αν βρεθεί έστω κι ένας που δε θα ΄χει περάσει καλά με το κορίτσι αυτό, θα ΄ναι τουλάχιστον παλαβός......![]()
Δεν μου ειπε κατι τυπε. Στο προφιλ της το γραφεινα δω αν ειπε και σε αλλους τα ιδια παραμυθια... απο περιεργεια πιο πολυ.
τιποτα δεν γραφει στο προφιλ της.Δεν μου ειπε κατι τυπε. Στο προφιλ της το γραφει
Raketaτιποτα δεν γραφει στο προφιλ της.
καλημερα χαρας το κουραγιο σου :- καθε ασχολεισαι και απαντας κιολας :- σε ποιον αληθειαRaketa
Σε σύνδεση τελευταία φορά σήμερα στις 00:06
28 ετών, Λέων. από Ουκρανία, Μαριούπολη ~1516 χιλιόμετρα
Φαντασου να ηθελες και μεταφραση
εγω εννουσα οτι δεν γραφει πληροφοριες για το τι ψαχνει, στο προφιλ της.Raketa
Σε σύνδεση τελευταία φορά σήμερα στις 00:06
28 ετών, Λέων. από Ουκρανία, Μαριούπολη ~1516 χιλιόμετρα
Φαντασου να ηθελες και μεταφραση
εισαι μεγαλο γατονι παντως , :-καλημερα χαρας το κουραγιο σου :- καθε ασχολεισαι και απαντας κιολας :- σε ποιον αληθειααστον να ερθει με το κανονικο του προφιλ και κανε διαλογο ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
παιχτη άστο καλη συνεχειαεισαι μεγαλο γατονι παντως , :-
Έχεις δίκιο. Μπορεί βέβαια να υπάρξει μια κακιά μέρα (στο κορίτσι ή στον παίκτη), σε όλους συμβαίνει.Κι εγώ δράτομμαι της ευκαιρίας να πώ τελικά, ότι αν βρεθεί έστω κι ένας που δε θα ΄χει περάσει καλά με το κορίτσι αυτό, θα ΄ναι τουλάχιστον παλαβός......![]()