spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.690
- Πόντοι
- 7.715
και τα δύο...της ποτίζει η ντελίβερι της κάνει...?![]()
![]()
![]()
και τα δύο...της ποτίζει η ντελίβερι της κάνει...?![]()
![]()
![]()
στο Πέραμα πήγε, γιατί είχε κόψει το νερό.και μετά βουρ για Χαιδαρι..
τι να κανω ρε παππους πραμα?Αφού ήρθες, έκανες και τίποτα η τσάμπα πέρα δώθε?
ασε ρε εχει κοψει το νερο η ευδαπτης ποτίζει η ντελίβερι της κάνει...?![]()
![]()
![]()
με επαναφορά είναι...τι να κανω ρε παππους πραμα?
όχι να είμαι ειλικρινης ειχε ξυγηθει ωραια η κοπελα
αλλα το που μπορει να φτασει η μαλακια του καθενος δεν λεγετε
λες αν τους φερουμε κανα τηγανι στο κεφαλι να κανουν reset?με επαναφορά είναι...![]()
![]()
![]()
οι εμπειριες του δον ζουαν του επαγγελματος ;)της ποτίζει η ντελίβερι της κάνει...?![]()
![]()
![]()
φυλε ωρες ωρες είναι γαμησε τα...οι εμπειριες του δον ζουαν του επαγγελματος ;)![]()
είδε εσένα ρε και έβαλε τα καλά της...φυλε ωρες ωρες είναι γαμησε τα...
δουλευα σε έναν αλουμινα καποτε εχουμε παει να βαλουμε 2 παραθυρα
κ σκαει μυτη η άλλη χωρις εσώρουχα με ασπρο διαφανες κ ανοιηει την πορτα
κ ολη την ωρα να μας ερχετε να ρωτάει αν θελουμε κατι κ να εχουμε έναν παπαρα για αφεντικο κ να μας λεει αν κοιτάξετε απολυθήκατε δεν θα μου χαλασετε το ονομα του μαγαζιου κοντεψα να φουνταρω από τον τεταρτο τοτε![]()
![]()
![]()
είμαι παιδαρος να μην το πενευτωείδε εσένα ρε και έβαλε τα καλά της...![]()
![]()
![]()
Ρε Μλκ, Ήμαρτον με το βιογραφικό σου... Κάνενα ριβιου θα γράψεις η θα μας λες για την δουλειά?φυλε ωρες ωρες είναι γαμησε τα...
δουλευα σε έναν αλουμινα καποτε εχουμε παει να βαλουμε 2 παραθυρα
κ σκαει μυτη η άλλη χωρις εσώρουχα με ασπρο διαφανες κ ανοιηει την πορτα
κ ολη την ωρα να μας ερχετε να ρωτάει αν θελουμε κατι κ να εχουμε έναν παπαρα για αφεντικο κ να μας λεει αν κοιτάξετε απολυθήκατε δεν θα μου χαλασετε το ονομα του μαγαζιου κοντεψα να φουνταρω από τον τεταρτο τοτε![]()
![]()
![]()
είμαι παιδαρος να μην το πενευτω![]()
![]()
2 μετρα αντρας παρα 1,50![]()
![]()
![]()
τι να γραψω εγω ρε φιλε ? παραπονο δεν εχω από κανενα κοριτσι ειμαι αλουνου παπα ευαγγελειο όπως φερομαι μου φερονταιΡε Μλκ, Ήμαρτον με το βιογραφικό σου... Κάνενα ριβιου θα γράψεις η θα μας λες για την δουλειά?
γραψε τα απομνημονεύματά σου ρε ;)τι να γραψω εγω ρε φιλε ? παραπονο δεν εχω από κανενα κοριτσι ειμαι αλουνου παπα ευαγγελειο όπως φερομαι μου φερονται
γιατί κρύβει σε κάποιες φωτογραφίες το πρόσωπο...?καλησπέρα...
για αυτή ξέρει κανείς τίποτα? ζητάει 150€
μην προκαλεις γιατι βλεπω να σηκωνετε κριτικη για μενα κ να με βγαλου danger alertγραψε τα απομνημονεύματά σου ρε ;)![]()
![]()
Εγώ ξέρω πάντως ότι αν είχες λουλουδαδικο, οι κοπέλες θα κάνανε ουρά...τι να γραψω εγω ρε φιλε ? παραπονο δεν εχω από κανενα κοριτσι ειμαι αλουνου παπα ευαγγελειο όπως φερομαι μου φερονται
μην προκαλείς...μην προκαλεις γιατι βλεπω να σηκωνετε κριτικη για μενα κ να με βγαλου danger alert![]()
![]()
![]()
αγορι μου ένα λουλουδι από μενα είναι σαν ακριβο κοσμημα από εσεναΕγώ ξέρω πάντως ότι αν είχες λουλουδαδικο, οι κοπέλες θα κάνανε ουρά...