μιλησα μ αυτο 50 ευρω μια ωρα η 70 με πρωκτικο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φωτο να δης αυτο δεν μου αρεσει μαλλον ειναι η ουκρανη η βαλεντινα καπως ετσιμιλησα μ αυτο 50 ευρω μια ωρα η 70 με πρωκτικο
φωτο να δης αυτο δεν μου αρεσει μαλλον ειναι η ουκρανη η βαλεντινα καπως ετσι
φιλαρακι αν τρως σουβλάκιαΑπό υπηρεσίες άξιζε;

Xamomiliγια ποια λετε ρε μαγκες ? χαθηκα μεσα στις παραθεσεις ...![]()
![]()
Ουτε καν , απλα μαλακιες λεει ο τυπος , αφου ολη την βδομαδα μεχρι και σημερα ειναι στην Γεωργια , Τιφλιδα σουλατσαρει το μωρο με καποιον φιλο η πελατακο της , οποτε παπατζες γραφει ο τυπος![]()
![]()
![]()
Xamomili
Xamomili
Χαμομιλακι s.d , τι εγινε.. σε επιασε η κοιλιτσα σου???ευχαριστω!!
Χαμομιλακι s.d , τι εγινε.. σε επιασε η κοιλιτσα σου???
εχω μια μικρη...... καψουλα για τις καουρες.... δραστικοτατη!!xaxaxa ναι ναι κατι μου έπεσε βαρύ ... εχείς κάτι πιο δραστικό από χαμομήλι ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω μια μικρη...... καψουλα για τις καουρες.... δραστικοτατη!!
στο επομενο ιατρικο συμβουλιο στο ωνασειο.... κοντα , θα σου πω να ερθεις..εισαι επικινδυνος γιατρός εσύ .. τα χω πεί αυτά ... θα φτιαξει το στομάχι και θα μας στείλεις απο καρδια ...
στο επομενο ιατρικο συμβουλιο στο ωνασειο.... κοντα , θα σου πω να ερθεις..
Εχει -λεει- δικο της χωρο αλλα δεν δινει τηλεφωνο παρα μονο αν κλεισεις ραντεβου. Αγνωστη φατσα οποτε , αντε γεια
Εχουμε τον γειτονα εκει κοντα που αν σφιξουν οι κολοι με ένα φσιτ ερχεται αμεσως.... ξερει αυτος!ετσι σωστο το μερος ωστε αν εχουμε κανενα επεισοδιο να ειμαστε δίπλα ;) ;)
Εχει -λεει- δικο της χωρο αλλα δεν δινει τηλεφωνο παρα μονο αν κλεισεις ραντεβου. Αγνωστη φατσα οποτε , αντε γεια
Πολυκαρπε κανε την δουλεια σου εσυ και μην ασχολεισαι. Το μυαλο μερκων χρειαζεται χωματερηΗ συνάντηση έγινε 10/9. Ισχύει... Δεν είναι τόσο λίγες οι μέρες. Θα μπορούσα να ανεβάσω και τη συνομιλία μας αλλά δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα.
Καλό θα είναι να προσέχουμε όμως πως μιλάμε, ειδικά σε κάποιον που θέλησε να ενημερώσει!!!!!!!!!!
μπορείς να μου στείλεις το τηλ??
Ζητάει 70 για φουλ εκτός αναλ αν θυμάμαι καλά και είναι νταρντανοχοντρούλα, στις φώτο που στέλνει το κρύβει, το ψυλλιάστηκα οπότε την συνάντησα έξω, την είδα και έφυγα. Μένει κοντά στο Ατλάντικ Hotel στις τζιτζιφιές
γιωργη,θα μου απαντησεις στο π.μ,η θα παω για αρμεγμα.?Εχουμε τον γειτονα εκει κοντα που αν σφιξουν οι κολοι με ένα φσιτ ερχεται αμεσως.... ξερει αυτος!