χαχαχα...λες να παίζει κάτι τέτοιο συναγωνιστή, και δεν το πήραμε χαμπάρι εμείς; ;;![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χαχαχα...λες να παίζει κάτι τέτοιο συναγωνιστή, και δεν το πήραμε χαμπάρι εμείς; ;;![]()
![]()
καλησπερα σε ολους. επειδη η μιραντα δεν εχει πλεον mamba υπαρχουν καπου αλλου φωτο της?
εχεις πμκαλησπερα σε ολους. επειδη η μιραντα δεν εχει πλεον mamba υπαρχουν καπου αλλου φωτο της?
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.Αυτη εδω ψαχνει ενα αντρακλα να παει σπιτι της πρωϊ , που η κορη της ειναι στο σχολειο , για να την πηδηξει!!!!!
Μη βαρατε , αυτο βγαζει το google translate.
Ξερει κανεις κατι?
www.mamba.ru/mb1753925532?sp=1&noid=1753925532&nchanged=1511185185&nactive=9]https://www.mamba.ru/mb1753925532?sp=1&noid=1753925532&nchanged=1511185185&nactive=9[/url]
Θα στειλω πμ στον κορυφαιο Μαλακα που γυριζει πρωτος νυχτες στα σωληναδικα και τις γνωριζει ολες πρωτος , παιζει και να εχει γαμησει και την κορη της και να ξερειΚαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.Αυτη εδω ψαχνει ενα αντρακλα να παει σπιτι της πρωϊ , που η κορη της ειναι στο σχολειο , για να την πηδηξει!!!!!
Μη βαρατε , αυτο βγαζει το google translate.
Ξερει κανεις κατι?
www.mamba.ru/mb1753925532?sp=1&noid=1753925532&nchanged=1511185185&nactive=9]https://www.mamba.ru/mb1753925532?sp=1&noid=1753925532&nchanged=1511185185&nactive=9[/url]

Θα στειλω πμ στον κορυφαιο Μαλακα που γυριζει πρωτος νυχτες στα σωληναδικα και τις γνωριζει πρωτος , σιγουρα θα την ξερει πρωτος ο μαν και θα μας τα πει ολα , κανε λιγο υπομονη σε λιγο θα μας γραψει ολα πρωτος

εμένα και να με πληρώσει δεν δεν , όχι να την πληρώσω κιόλας,στο δρόμο να την πέσω σε 10 τέτοιες της 9 θα της φάωπαραειναι..ζουμερο..αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,ηρωας,προχωρα...
Είμαι.
Μου είπε ότι κάνει ραντεβού με δωράκι. Όταν τη ρώτησα τιμή και τι περιλαμβάνει έπεσε σιγή ασυρμάτου. παρόλο που της ζήτησα να ανοίξει τις φωτό της για να τις δω δε το έκανε.
Έχει κανείς πληροφορίες;
Who is Errika35?Λεω να παω Ερικα35 . Ξερει κανεναςρκυριος κατι να με βοηθησει ?
Who is Errika35?
Την εχω συναντήσει συναγωνιστή καί εχω γράψει γιά αυτή στό "μασάζ κατ'οίκον" τά κάτωθι:"Την συνάντησα πρό 10 ημερών περίπου.Η κυρία εχει χώρο δικό της κοντά στην πλατεία Βικτωρίας.Είναι περί τό 1,60 ύψος,καστανόξανθη.Οι φωτό πού έχει στό προφίλ της είναι πρό 6 ετών.Τώρα είναι 36 ετών.Εχει ωραία επιδερμίδα,κάνει καλό στοματικό μέ τελείωμα στό στόμα καί στό σέξ ανεβάζει στροφές καί καβλώνει.Εχει μικρή κοιλίτσα,όχι κάτι αντιαισθητικό καί ωραίο κωλαράκι.Το σοβαρότερο ελλάτωμα στήν εμφάνισή της,είναι η έλλειψη δύο δοντιών στήν δεξιά μεριά του στόματός της.Το μασάζ της είναι απλά χάϊδεμα καί πιέσεις.Δίνει καθαρή αλλά ασφράγιστη πετσέτα γιά τό μπάνιο.Έμεινα μαζί της 1,5 καί γιά στοματικό,μασάζ καί σέξ,εδωσα 80 ευρώ."Βέβαια στό ιδιο νήμα εχουν γράψει καί άλλοι συναγωνιστές γιά τήν ίδια,αρνητικά σχόλια.Ελπίζω νά βοήθησα.Λεω να παω Ερικα35 . Ξερει κανεναςρκυριος κατι να με βοηθησει ?
Και εδώ για να δώσουν καποιοι τηλέφωνο από εκδιδόμενες ή να σου απαντήσουν έστω αρνητικα ότι δεν μπορουν πρέπει να είσαι VIP....