ερωτογενης ζωη είναι και το στομα για αυτό φιλαμε, ερωτογενης ζωνη είναι και τα χερια για αυτό χουφτώνουμε και ευχαριστιομαστε.
εξ ορισμου ερωτογενης ζωνη είναι τα γεννητικα οργανα ΜΟΝΟ.
κατά τα αλλα και εγω ειχα γκομενα που μολις ακουμπουσα τις ρωγες της πεταγονταν σαν να της φουσκώνεις και ανοιγε το στομα μες την καυλα.
άλλη γκομενα ανατριχιαζε όταν την φιλαγα στα αφτια και γινοταν και αυτή λιωμα στην καυλα.
άλλη την γαμγα από κωλο και αν δεν πηγαινα προς εκει με επιανε με το χερι της για να την κωλοδακτυλιασω, προφανως την καταεβρισκε.
άλλο το βιτσιο του καθενος και άλλο να μας το περασετε ως κανονα.
κανονας ΔΕΝ είναι να εισαι πουστης δηλαδή να την βρίσκεις πισωγλεντικα. (ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ)
το λοιπον αν εχουμε 5% ομοφυλοφιλους αντρες ή 25% πουστιδες πισωγλεντιδες ΔΕΝ είναι ουτε κανονας ουτε φυσιολογικο. φυσιολογικο είναι να χρησιμοποιείς κάθε οργανο του σωματος σου για αυτό που είναι φτιαγμενο από την φυση σου.
δηλαδή σεξ με την πουτσα.
φαϊ με το στομα.
χεσιμο με τον κωλο.
ολοι εχουμε βιτσια ισως αλλα δεν τα βαφτισουμε φυσιολογικα γαμω την ανωμαλια σας μεσα.
το εχω ξαναπει μου αρεσει ως αντρας να γαμαω τον κωλο της γκομενας μου ειναι βιτσιο μου και καυλα μεγαλη.
ε οι πουστιδες τι πατε να μας πειτε οτι ειναι φυσιολογικο και παπαρια, βιτσιο σας ειναι και καυλα σας με γεια σας με χαρα σας μη βαφτιζεται ομως το κρεας ψαρι.
δεκτό κωλοδάχτυλο μονο απο την γκομενα σας αρκει να εχουμε πλυθει μην βγει μερέντα