Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εχει αναφερθει λιγες σελιδες πισω! Εχουν ακουστει πολυ καλα λογια. Στειλε μηνυμα θα σου απαντησει και μιλατε και viber μεταΠαιδια αυτη εδω την ξερει καποιος;
Πήρα τηλέφωνο την ιβανκα και μου είπε οι κάνει και duo με φίλη της,κάποιος με εμπειρία μόνη της ή με την φίλη της?

αγγελικη ;)καλησπερα σας δυστυχως σημερα δεν ηταν το τυχερο να βρεθω με το κατερινακι!!!!!!!
εχετε να προτεινετε κατι το ιδιο αξιολογο!!!!!!!!!!!!
Ψάξε αλλού φίλε. Ζητάει 100αραΠαιδια αυτη εδω την ξερει καποιος;
Τα γαμήσι που κάνουν οι milf, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το βρεις σε πιτσιρίκα.η ερωτηση σου ειναι λιγο ακυρη για εμενα ;) εγω φιλαρακι δεν γουσταρω πιτσιρικες πολυ λιγες συνευρεσεις με μικρες ;) παιζω μιλφ πιο πολυ ειναι του γουστου μου και ταιριαζω ;) οποτε ολα ειναι γουστο και χημεια μην ψαχνης απαντησεις ;)
παιχτη πριν εβαλαν σε αλλο νημα την αγγελια της ;) ψαξε και λιγοτο τηλέφωνο της ιβανκα κάποιος?

Τα γαμήσι που κάνουν οι milf, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το βρεις σε πιτσιρίκα.
Είπα ότι είναι "πάρα πολύ δύσκολο να το βρεις σε πιτσιρίκα".ε καλα μην εισαι τοσο απολυτος.
εχει κατι μαναρια πιπινια...
για πες καμία ;)ε καλα μην εισαι τοσο απολυτος.
εχει κατι μαναρια πιπινια...

το μονο μαμβοπιπινι που γαμιεται αδελφε καλα ειναι η κατερινα ;)Είπα ότι είναι "πάρα πολύ δύσκολο να το βρεις σε πιτσιρίκα".
Οι milf ξέρουν να γαμιούνται και να ικανοποιούν τον άντρα, οι πιτσιρίκες είναι συνήθως άμαθες και , λογικό είναι, προτιμούν τους πιο νέους.
Ά ρε Tassos milfοεγκυκλοπαίδεια είσαι.παιχτη πριν εβαλαν σε αλλο νημα την αγγελια της ;) ψαξε και λιγο![]()
παρτην να μην σε κουρασουμε![]()
Είπα ότι είναι "πάρα πολύ δύσκολο να το βρεις σε πιτσιρίκα".
Οι milf ξέρουν να γαμιούνται και να ικανοποιούν τον άντρα, οι πιτσιρίκες είναι συνήθως άμαθες και , λογικό είναι, προτιμούν τους πιο νέους.