Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 275
- Πόντοι
- 36
μαλλον αυτη λεειΓια ποια κοπέλα μιλάς? Υπάρχει link?
μαλλον αυτη λεειΓια ποια κοπέλα μιλάς? Υπάρχει link?
απο εργαλειο τι λεει? 19cm που λεει στην αγγελια??? χλωμο....καυλωνει καθολου?Κροσσάκι είναι αδερφέ. Περιποιημένο όμως όχι με περούκα από τα jumbo. Πολύ gfe κατάσταση.
2 φορές την έχω πάρει σα παθητική και ήταν μια χαρά.
είχε χώρο κοντά πανόρμου
γιατί χλωμό ρε φίλε; από που το κόβεις το μέγεθος; μια χαρά καυλώνειαπο εργαλειο τι λεει? 19cm που λεει στην αγγελια??? χλωμο....καυλωνει καθολου?
φιλε ολες οι τρανς μικροτσουτσουνες ειναι οπως και το ψευδωνυμο σου, 15 εκ ειναι και πολυ τους βαζωγιατί χλωμό ρε φίλε; από που το κόβεις το μέγεθος; μια χαρά καυλώνει
μαλιστα... εσυ θες μια Σαμπρινα για να στρώσεις..φιλε ολες οι τρανς μικροτσουτσουνες ειναι οπως και το ψευδωνυμο σου, 15 εκ ειναι και πολυ τους βαζω
δεν με ενδιαφερουν ουτως η αλλως τα παπαρια τους, παντος φιλε μου 19αρα καμια απο αυτες δεν ειναι,ουτε οι βραζιλιανες που λες οκ εχουν τα γονιδιαμαλιστα... εσυ θες μια Σαμπρινα για να στρώσεις..
απο εργαλειο τι λεει? 19cm που λεει στην αγγελια??? χλωμο....καυλωνει καθολου?
τις έχει δοκιμάσει όλες;δεν με ενδιαφερουν ουτως η αλλως τα παπαρια τους, παντος φιλε μου 19αρα καμια απο αυτες δεν ειναι,ουτε οι βραζιλιανες που λες οκ εχουν τα γονιδια
Τούτη εδώ είναι πάνω από 19 εκ.δεν με ενδιαφερουν ουτως η αλλως τα παπαρια τους, παντος φιλε μου 19αρα καμια απο αυτες δεν ειναι,ουτε οι βραζιλιανες που λες οκ εχουν τα γονιδια
απο τις φωτο ρε τυπε, και απο τσοντες,τις έχει δοκιμάσει όλες;
στην αγγελια γραφει 23 εκ.Τούτη εδώ είναι πάνω από 19 εκ.
μικρέ δεν έχεις πάει με καμία κι όλα τα ξέρεις...στην αγγελια γραφει 23 εκ.
βγαλε ενα χαρακα τυπε και δες ποσα ειναι 23 εκατοστα γτ καποιο εδω μεσα και καποιες στις αγγελιες μαλλον πηδηξαν το δημοτικο και δεν ξερουν να μετρανε
Καλημέρα. Πήγαινε με την Τζένη και δές μέ τα μάτια σου. Να μήν λές ότι δέν σε προειδοποιήσαμε όμως! Αντί για χάρακα πάρε ένα καλό λιπαντικό, καλού κακού..στην αγγελια γραφει 23 εκ.
βγαλε ενα χαρακα τυπε και δες ποσα ειναι 23 εκατοστα γτ καποιο εδω μεσα και καποιες στις αγγελιες μαλλον πηδηξαν το δημοτικο και δεν ξερουν να μετρανε