Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δηλαδη οταν γραφει με το Πιτερ Βαν Νορντεν τι αλλαζει?Ξεμιουταρετε τον πικερ βρε παιδιά ,να ξεκουραστουμε οι προσωρινοι αντικαταστάτες.![]()
Λιτη απαντηση, ειλικρινής και σκληρή (κλαψ,σνιφ).Λογικα για να ειμαι εδω και οχι στα νηματα των υπολοιπων;
ρε παιδια που ειναι αυτο το διπλα που πατε συνεχεια?
θες να πεις οτι καποιοι εδω περα τον παιρνουν κανονικα? πεφτω απο τα συννεφα.........
δινει χαρτζηλικη ομως καλο...ο βλιζάρντης τους πίνει το αίμα
μου θυμιζεις τον θειο μου... :'( :'( :'(θες να πεις οτι καποιοι εδω περα τον παιρνουν κανονικα? πεφτω απο τα συννεφα.........
δινει χαρτζηλικη ομως καλο...
τυπε τζιμ τζιμ...η δωρα ειναι σκληρη...ερωτευμενη....δυσκολα θα φυγειτρούμπαξ τι θα γίνει με την κουβαρίστρα τη δώρα
πότε θα βαρεθεί και θα μας αφήσει ήσυχα ταρχίδια
τυπε τζιμ τζιμ...η δωρα ειναι σκληρη...ερωτευμενη....δυσκολα θα φυγει
τρούμπαξ τι θα γίνει με την κουβαρίστρα τη δώρα
πότε θα βαρεθεί και θα μας αφήσει ήσυχα ταρχίδια
Σκοπευα οταν γυριζε ο αρχηγος να εφευγα , αλλα τωρα που δηλωσες ποσο θα σου λειψω ,θα φροντισω να σου στελνω πμ καθημερινα . Ισως 30-40 φορες τη μερα
Δηλαδή για όλα αυτα που κάνεις για τον Πικερ, ο Πικερ τι κάνει για σένα;Σκοπευα οταν γυριζε ο αρχηγος να εφευγα , αλλα τωρα που δηλωσες ποσο θα σου λειψω ,θα φροντισω να σου στελνω πμ καθημερινα . Ισως 30-40 φορες τη μερα