Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 132 άτομα (0 μέλη και 132 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.030
Πόντοι
3.656
Ναι δεν διαφωνώ πολλές γυναίκες θα εκμεταλλευτούν τον νόμο για να κατηγορήσουν αδίκως κάποιος είτε για χρηματική αποζημίωση είτε για τα ψυχολογικά τους. Όπως επίσης υπάρχουν και αυτές που παντρεύονται μόνο για να χωρίσουν και να πάρουν διατροφή. Δεν μπορώ να δω τα σημάδια που αναφέρεις για το πως αυτό συνεπάγεται σε σχέδιο υπόταξης των αντρών της κοινωνίας. Και ενώ ακούω τα επιχειρήματα σου δεν μπορώ να καταλάβω την θέση σου, θα ήθελες οι γυναίκες να έχουν άλλη θέση στην κοινωνία?

Γράφω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι ο Φεμινισμός που ξεκίνησε σαν κίνημα Ισότητας, έχει καταλήξει να έχει φέρει τεράστια ανισότητα σε βάρος των αντρών και για το λόγο αυτό έγραψα κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει ισότητα στον τρόπο που μας αντιμετωπίζει το Νομικό Σύστημα κι αυτόματα οι καταγγελίες των γυναικών θεωρούνται αξιόπιστες. Και ναι, τεράστιο κομμάτι των γυναικών προσπαθεί να ξεφορτωθεί τους άντρες, αφού το Νομικό Σύστημα τους δίνει το δικαίωμα να καταχραστούν όλα όσα έφτιαξε και να τις πληρώνει κι από πάνω διατροφή. Κι όταν οι άντρες είναι καταρρακωμένοι κι αδύναμοι να αντιδράσουν, ο κίνδυνος εξέγερσης είναι μειωμένος. Γι αυτό και οι νόμοι αυτοί, που δεν ψηφίζονται ούτε στην Ασία ούτε στην Αφρική. Φυσικά και θα ήθελα οι γυναίκες να έχουν άλλη θέση στην Κοινωνία. Να μην απολαμβάνουν προνόμια μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες, να μην παίρνουν καλύτερους βαθμούς επειδή είναι γυναίκες, να μην κερδίζουν την επιμέλεια των παιδιών στα Δικαστήρια κατά 99% μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες. Να μην γίνονται πιστευτές οι καταγγελίες τους, μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.030
Πόντοι
3.656
Περισσότερο θα έλεγα a generation of man raised by the internet and the video games. Από την άλλη το παιχνίδι πλέον έχει αλλάξει και ικανός για την κοινωνία δεν θεωρείται αυτός που μπορεί να σφάξει περισσότερους εχθρούς αλλά αυτός που κατέχει περισσότερο χρήμα,δύναμη και εξουσία. Και βέβαια κατά ένα περίεργο τρόπο οι περισσότεροι που κρατούν δύναμη, εξουσία και χρήμα είναι άντρες αυτό πως το εξηγείς?

Ναι. Είναι άντρες που ΘΕΩΡΟΥΝ ότι έχουν βρει ένα τρόπο να αυξήσουν και αν κρατήσουν περισσότερο την εξουσία τους, χρησιμοποιώντας εναντίον των ΠΙΘΑΝΩΝ αντρών ανταγωνιστών τους τις γυναίκες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.030
Πόντοι
3.656
Ναι απλά η γυναικεία ψήφος και οι νόμοι κατά των αντρών δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Το ένα είναι θέμα ισότητας και το άλλο θέμα απόψεων της νομοθετικής αρχής.

Δεν μου λέει κάτι ότι η Αριστερά ευθύνεται για κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι μηδενιστής στο πολιτικό επίπεδο θεωρώ ότι όλες οι πολιτικές πεποιθήσεις είναι απαρχαιωμένες και πλέον μετράνε πραγματικούς πιστούς στα δάχτυλα.

Χρονολογικά και πολύ άργησε δεν μπορούμε να λεγόμαστε πολιτισμένη κοινωνία αν δεν ψηφίζουν ΟΛΟΙ (άνω των 18 έστω).

Εσύ υποθέτεις ότι είναι άσχετα μεταξύ τους. Εγώ υποθέτω ότι συνδέονται απόλυτα όλα τα παραπάνω με την υποτίμηση των επιτευγμάτων του Λευκού Άντρα, με τη δηλητηρίασή του με χημικά και τη θηλυκοποίηση του περιβάλλοντος και με την τοποθέτηση σε θέση ευθύνης θηλυπρεπών ανδρών και ανδροπρεπών γυναικών

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
202
Πόντοι
166
Γράφω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι ο Φεμινισμός που ξεκίνησε σαν κίνημα Ισότητας, έχει καταλήξει να έχει φέρει τεράστια ανισότητα σε βάρος των αντρών και για το λόγο αυτό έγραψα κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει ισότητα στον τρόπο που μας αντιμετωπίζει το Νομικό Σύστημα κι αυτόματα οι καταγγελίες των γυναικών θεωρούνται αξιόπιστες. Και ναι, τεράστιο κομμάτι των γυναικών προσπαθεί να ξεφορτωθεί τους άντρες, αφού το Νομικό Σύστημα τους δίνει το δικαίωμα να καταχραστούν όλα όσα έφτιαξε και να τις πληρώνει κι από πάνω διατροφή. Κι όταν οι άντρες είναι καταρρακωμένοι κι αδύναμοι να αντιδράσουν, ο κίνδυνος εξέγερσης είναι μειωμένος. Γι αυτό και οι νόμοι αυτοί, που δεν ψηφίζονται ούτε στην Ασία ούτε στην Αφρική. Φυσικά και θα ήθελα οι γυναίκες να έχουν άλλη θέση στην Κοινωνία. Να μην απολαμβάνουν προνόμια μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες, να μην παίρνουν καλύτερους βαθμούς επειδή είναι γυναίκες, να μην κερδίζουν την επιμέλεια των παιδιών στα Δικαστήρια κατά 99% μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες. Να μην γίνονται πιστευτές οι καταγγελίες τους, μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες
Σωστό, η κοινωνία είναι σάπια ως προς αυτό το κομμάτι. Τα κοριτσάκια παίρνουν πρότυπα γυναικών που ψάχνουν άντρες με χρήμα αντί για άντρες που θα της αγαπάνε. Επίσης επικρατεί μια ''νομιμοποίηση'' της βίζιτας της υψηλής κοινωνίας και το κάθε κοριτσάκι βλέπει την κάθε μια να κάνει την μεγάλη ζωή απλά επειδή παντρεύτηκε έναν εφοπλιστή.

ΑΛΛΑ, το νομικό σύστημα σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις και προγαμιαίο συμβόλαιο. Γιατί δεν το κάνουν? Ας ορίσουν εκεί ότι σε περίπτωση χωρισμού αυτή δεν παίρνει μία. Επίσης, συνήθως αυτοί που δίνουν προνόμια στις γυναίκες λόγω της εμφάνισης είναι άντρες το οποίο περισσότερο φέρνει στο προσκήνιο το γεγονός του ότι οι άντρες είμαστε ΟΛΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ. Αλλά τι να κάνεις έτσι είναι η φύση μας ρε αδερφέ.

Τώρα για τις ασιατικές και αφρικανικές χώρες που αναφέρεις οι γυναίκες στερούνται δικαιώματα πολύ πέραν αυτών που λέμε. Θέλεις να ζήσεις σε μια κοινωνία που η κόρη σου θα μαστιγώνετε επειδή κοίταξε άλλον άντρα? Γιατί αυτό συμβαίνει στην Αφρική.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
202
Πόντοι
166
Εσύ υποθέτεις ότι είναι άσχετα μεταξύ τους. Εγώ υποθέτω ότι συνδέονται απόλυτα όλα τα παραπάνω με την υποτίμηση των επιτευγμάτων του Λευκού Άντρα, με τη δηλητηρίασή του με χημικά και τη θηλυκοποίηση του περιβάλλοντος και με την τοποθέτηση σε θέση ευθύνης θηλυπρεπών ανδρών και ανδροπρεπών γυναικών
Δεκτή η κάθε άποψη και η αντιπαράθεση είναι υγεία. Εμένα μου ακούγεται πολύ πλεκτάνη όλο αυτό και δεν με πείθει. Εσύ δηλαδή αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτούς που ρημάζουν την κοινωνία επειδή δεν μπορείς να την πέσεις άφοβα σε γυναίκες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.030
Πόντοι
3.656
Σωστό, η κοινωνία είναι σάπια ως προς αυτό το κομμάτι. Τα κοριτσάκια παίρνουν πρότυπα γυναικών που ψάχνουν άντρες με χρήμα αντί για άντρες που θα της αγαπάνε. Επίσης επικρατεί μια ''νομιμοποίηση'' της βίζιτας της υψηλής κοινωνίας και το κάθε κοριτσάκι βλέπει την κάθε μια να κάνει την μεγάλη ζωή απλά επειδή παντρεύτηκε έναν εφοπλιστή.

ΑΛΛΑ, το νομικό σύστημα σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις και προγαμιαίο συμβόλαιο. Γιατί δεν το κάνουν? Ας ορίσουν εκεί ότι σε περίπτωση χωρισμού αυτή δεν παίρνει μία. Επίσης, συνήθως αυτοί που δίνουν προνόμια στις γυναίκες λόγω της εμφάνισης είναι άντρες το οποίο περισσότερο φέρνει στο προσκήνιο το γεγονός του ότι οι άντρες είμαστε ΟΛΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ. Αλλά τι να κάνεις έτσι είναι η φύση μας ρε αδερφέ.

Τώρα για τις ασιατικές και αφρικανικές χώρες που αναφέρεις οι γυναίκες στερούνται δικαιώματα πολύ πέραν αυτών που λέμε. Θέλεις να ζήσεις σε μια κοινωνία που η κόρη σου θα μαστιγώνετε επειδή κοίταξε άλλον άντρα? Γιατί αυτό συμβαίνει στην Αφρική.

Χέστηκα τι κάνουν οι Μουνόδουλοι, με ενδιαφέρει ότι δεν έχω ίση μεταχείριση με τις γυναίκες σε κανένα τομέα.  Η ενημέρωσή σου θα συνεχιστεί. Μάθε ότι τα προγαμιαία συμβόλαια μπορούν να κηρυχθούν ανίσχυρα. Και γιατί μου αναφέρεις τι κάνει το Ισλάμ; Δικαιοσύνη ζήτησα, όχι καταπίεση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.030
Πόντοι
3.656
Δεκτή η κάθε άποψη και η αντιπαράθεση είναι υγεία. Εμένα μου ακούγεται πολύ πλεκτάνη όλο αυτό και δεν με πείθει. Εσύ δηλαδή αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτούς που ρημάζουν την κοινωνία επειδή δεν μπορείς να την πέσεις άφοβα σε γυναίκες?

Όχι. Δεν έζησα αυτή τη φρίκη. Δεν φοβήθηκα ότι αν ζητήσω το τηλέφωνο κάποιας μπορεί να με καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. Βλέπω όμως τη σαφή μετατόπιση προς την παράνοια, που δεν έχει κάποια λογική εξήγηση. Τώρα αν εσύ έχεις κάποια εξήγηση, την ακούω με προθυμία  6-year-old suspended for kissing girl, accused of sexual harassment πηγή

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
202
Πόντοι
166
 Χέστηκα τι κάνουν οι Μουνόδουλοι, με ενδιαφέρει ότι δεν έχω ίση μεταχείριση με τις γυναίκες σε κανένα τομέα.  Η ενημέρωσή σου θα συνεχιστεί. Μάθε ότι τα προγαμιαία συμβόλαια μπορούν να κηρυχθούν ανίσχυρα. Και γιατί μου αναφέρεις τι κάνει το Ισλάμ; Δικαιοσύνη ζήτησα, όχι καταπίεση.
Δεκτό. Υπάρχουν νομικές λύσεις προφανώς για να μην στα μασήσει η γυναίκα μετά. Επίσης αν έχεις τέτοιους ενδοιασμούς μπορείς απλά να μην παντρευτείς. Και τι είναι ο γάμος? Ένα χαρτί που όπως λες σε δένει σε μια κόλα χαρτί.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.030
Πόντοι
3.656
Δεκτό. Υπάρχουν νομικές λύσεις προφανώς για να μην στα μασήσει η γυναίκα μετά. Επίσης αν έχεις τέτοιους ενδοιασμούς μπορείς απλά να μην παντρευτείς. Και τι είναι ο γάμος? Ένα χαρτί που όπως λες σε δένει σε μια κόλα χαρτί.

όχι, δεν υπάρχουν. Θα σε βιάσει στο δικαστήριο, θα σου πάρει τα παιδιά (εκτός αν είναι αλκοολική, ναρκομανής, ή ψυχικά ασθενής με διάγνωση από Δημόσιο Ψυχιατρείο) και θα πληρώνεις διατροφή. Θα κρατήσει όλη την οικοσκευή, κι αν μένατε σε σπίτι δικό σου θα μένει αυτή με τα παιδιά μέχρι να ενηλικιωθούν, ώστε να μην αλλάξουν περιβάλλον. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παιδιά σαν όπλο εναντίον σου και να μην στα δίνει με χίλιες δυο προφάσεις, οι οποίες θα γίνονται δεκτές από το Δικαστή. Αρκούν, ή θέλεις κι άλλα;  Και ναι η μόνη λύση να μην σε ξεσκίσει είναι το να μην παντρευτεί κάποιος. Γι αυτό και άρχισε να γιγαντώνεται το κίνημα των MGTOW

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
202
Πόντοι
166
Όχι. Δεν έζησα αυτή τη φρίκη. Δεν φοβήθηκα ότι αν ζητήσω το τηλέφωνο κάποιας μπορεί να με καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. Βλέπω όμως τη σαφή μετατόπιση προς την παράνοια, που δεν έχει κάποια λογική εξήγηση. Τώρα αν εσύ έχεις κάποια εξήγηση, την ακούω με προθυμία  6-year-old suspended for kissing girl, accused of sexual harassment πηγή
Έχω μια εξήγηση, χωρίς να θεωρώ λογική την υπερβολή αυτών των νόμων οι οποίοι απλά ικανοποιούν ένα μικρό κομμάτι γυναικών ακραίων ''φεμινιστριών'' που είναι το άλλο άκρο του μισογύνη. Θεωρώ ότι αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια όπως είναι η νομιμοποίηση της κάναβης...η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια (το οποίο το θεωρώ μεγάλο λάθος by the way) και άλλα τέτοια ώστε οι πολιτικάντιδες να κερδίσουν ψήφους από τα ρεύματα αυτά.

Δεν λέω ότι δεν είναι παράλογα σε έναν βαθμό, αλλά λέω ότι δεν φτάνουν κάτι τέτοια για να ευνουχίσουν τον άντρα στην σημερινή κοινωνία. Ούτε οι περισσότερες γυναίκες θα σου κάνουν μήνυση αν τους την πέσεις. Ούτε πιστεύω ότι θα δικάσει κάποιο δικαστήριο ποινή επειδή ζήτησες το τηλέφωνο της κοπέλας..εκτός αν της έπιασες και τον κώλο μαζί.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
202
Πόντοι
166
όχι, δεν υπάρχουν. Θα σε βιάσει στο δικαστήριο, θα σου πάρει τα παιδιά (εκτός αν είναι αλκοολική, ναρκομανής, ή ψυχικά ασθενής με διάγνωση από Δημόσιο Ψυχιατρείο) και θα πληρώνεις διατροφή. Θα κρατήσει όλη την οικοσκευή, κι αν μένατε σε σπίτι δικό σου θα μένει αυτή με τα παιδιά μέχρι να ενηλικιωθούν, ώστε να μην αλλάξουν περιβάλλον. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παιδιά σαν όπλο εναντίον σου και να μην στα δίνει με χίλιες δυο προφάσεις, οι οποίες θα γίνονται δεκτές από το Δικαστή. Αρκούν, ή θέλεις κι άλλα;  Και ναι η μόνη λύση να μην σε ξεσκίσει είναι το να μην παντρευτεί κάποιος. Γι αυτό και άρχισε να γιγαντώνεται το κίνημα των MGTOW
Δεν είμαι νομικός αλλά έχω την εντύπωση ότι για ότι ισχυρίζεται στον Δικαστήριο θα πρέπει να το αποδείξει. Δεν μπορεί να σου στερήσει τα παιδιά σου εαν είσαι σωστός σύζυγος και πατέρας. Επίσης εάν αυτή έχει οικονομική δυνατότητα, κοινός δουλεύει και δεν είναι κλεισμένη στο σπίτι να μαγειρεύει λαμβάνεται υπόψιν όπως και το αν έχει δικό της σπίτι και το αν το σπίτι το αγοράσατε μετά τον γάμο και πολλά.

Επίσης εάν είσαι πατέρας και μητέρα και σε ενδιαφέρει το καλό των παιδιών σου ΜΟΝΟ δεν θα μπλέξεις τα παιδιά σου σε μια προσωπική διαμάχη και να τους στερήσεις τους γονείς τους . Όσοι και όσες το κάνουν να πάνε να πνιγούν στο Φάληρο. Μιλάμε πάντα για περιπτώσεις που οι γονείς είναι φυσιολογικοί. Γιατί εαν πχ ο πατέρας ξημεροβραδιάζεται στο μεταξουργείο ή η γυναίκα πηδιέται με τον τάκη από το γυμναστήριο ή αν παίζουν καταστάσεις με τσακωμούς κτλπ είναι άλλο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Έχω μια εξήγηση, χωρίς να θεωρώ λογική την υπερβολή αυτών των νόμων οι οποίοι απλά ικανοποιούν ένα μικρό κομμάτι γυναικών ακραίων ''φεμινιστριών'' που είναι το άλλο άκρο του μισογύνη. Θεωρώ ότι αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια όπως είναι η νομιμοποίηση της κάναβης...η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια (το οποίο το θεωρώ μεγάλο λάθος by the way) και άλλα τέτοια ώστε οι πολιτικάντιδες να κερδίσουν ψήφους από τα ρεύματα αυτά.

Δεν λέω ότι δεν είναι παράλογα σε έναν βαθμό, αλλά λέω ότι δεν φτάνουν κάτι τέτοια για να ευνουχίσουν τον άντρα στην σημερινή κοινωνία. Ούτε οι περισσότερες γυναίκες θα σου κάνουν μήνυση αν τους την πέσεις. Ούτε πιστεύω ότι θα δικάσει κάποιο δικαστήριο ποινή επειδή ζήτησες το τηλέφωνο της κοπέλας..εκτός αν της έπιασες και τον κώλο μαζί.
Στο παρακάτω βίντεο είναι ενα ακραίο παράδειγμα , αλλά παρόμοια περιστατικά ίσως όχι τόσο ακραία νομίζω οτι συμβαίνουν συχνά στις χωρες που έχουν τέτοια δικαιώματα οι γυναίκες , όπως το να μηνύσουν κάποιον που τους έσωσε την ζωη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
202
Πόντοι
166
Έλα ρε παλικάρια εδώ μιλάμε ξεκάθαρα είτε για κάποια με μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα χιλιάδες κόμπλεξ κτλπ είτε για μια κοινή απατεώνα που βρήκε πάτημα να προσπαθήσει να βγάλει κανένα φράγκο. Υπάρχει κανένα Δικαστήριο που θα την δικαιώσει? Έγινε δίκη και τον καταδικάσανε αυτόν? αν ναι τότε μιλάμε αλλιώς.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Για κάποιο λόγο επικρατεί η άποψη ότι στην Ασία και στην Αφρική οι άντρες περνάνε μέλι γάλα και καταπιέζονται οι γυναίκες. Εγώ νομίζω η κοινωνία περισσότερο καταπιέζει τους άντρες σε αυτά τα μέρη και οι γυναίκες τη βγάζουν σχετικά στο χαλαρό. Απλώς όταν γίνεται σύγκριση με τις δικές μας προηγμένες κοινωνίες, τότε ναι, η γυναίκα σε εκείνα τα μέρη ζει χειρότερα.

Έχεις καθόλου ιδέα π.χ. τι είναι να κάνεις χωράφι με τα βόδια, να δουλεύεις χειρωνακτικά στον ήλιο και στη βροχή, να σε "καλούνε" ανά πάσα στιγμή στο στρατό (απαγωγή δηλαδή) και να σε έχουνε αναλώσιμο (να σε σκοτώσουνε δηλαδή) μόνο και μόνο επειδή είσαι άντρας; Γιατί αυτά γίνονται σε εκείνα τα μέρη όπως γινόταν κι εδώ πριν δεκαετίες. Μην κοιτάς τώρα που η τεχνολογία μας επέτρεψε να απελευθερωθούμε από τους κοινωνικούς μας ρόλους και μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Για σύγκρινε τους μέσους όρους ζωής ανδρών και γυναικών ανά τον κόσμο και μετά πες ποιός περνάει καλύτερα (σχετικά πάντα με το κράτος στο οποίο ζει).

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Έλα ρε παλικάρια εδώ μιλάμε ξεκάθαρα είτε για κάποια με μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα χιλιάδες κόμπλεξ κτλπ είτε για μια κοινή απατεώνα που βρήκε πάτημα να προσπαθήσει να βγάλει κανένα φράγκο. Υπάρχει κανένα Δικαστήριο που θα την δικαιώσει? Έγινε δίκη και τον καταδικάσανε αυτόν? αν ναι τότε μιλάμε αλλιώς.
Δεν ξέρω τι έγινε με την δίκη η αν έγινε δίκη, και εγω νομίζω οτι την συγκεκριμένη δύσκολα θα την δικαιωσει κάποιο δικαστήριο ίσως μόνο αν πέσει σε δικαστίνα ακραία φεμινιστρια. Αν και κανονικά θα έπρεπε να την πουν οτι δεν μπορεί να γίνει καν δίκαστήριο για το θέμα της η κάτι τέτοιο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Δεν είμαι νομικός αλλά έχω την εντύπωση ότι για ότι ισχυρίζεται στον Δικαστήριο θα πρέπει να το αποδείξει. Δεν μπορεί να σου στερήσει τα παιδιά σου εαν είσαι σωστός σύζυγος και πατέρας.
Δυστυχώς είσαι λάθος γιατί σκέφτεσαι το λογικό και δεν έχεις εμπειρία του τι συμβαίνει στην πράξη (όπως και οι περισσότεροι δηλαδή δυστυχώς).

Θα σου πώ το εξής:

Θυμήσου το γνωστό περιστατικό με τον Στρος Καν. Μόνο με μία έωλη κατηγορία, χωρίς σημάδια βίας, χωρίς ξεσκισμένη μουνότρυπα, χωρίς χύσια πουθενά, τον προφυλακίσανε. Φαντάσου να ισχυριστείς δηλαδή εσύ ότι ο τάδε με έδειρε και να πάει η αστυνομία να τον συλλάβει και να τον προφυλακίσει. Έχει καμία λογική; Όπως βλέπεις η παράνοια δεν βρίσκεται μόνο στα μυάλα κάποιων αρρωστημένων, έχει διαποτίσει και τη δικαστική εξουσία τουλάχιστο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Έλα ρε παλικάρια εδώ μιλάμε ξεκάθαρα είτε για κάποια με μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα χιλιάδες κόμπλεξ κτλπ είτε για μια κοινή απατεώνα που βρήκε πάτημα να προσπαθήσει να βγάλει κανένα φράγκο.
Περίπου το 70% των γυναικών που γνωρίζω στην Ελλάδα σκέφτονται σε αυτό το στυλ. Έτσι τους λένε να κάνουνε η τηλεόραση, τα περιοδικά και τα πανεπιστήμια, αυτό κάνουνε.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τι έγινε με την δίκη η αν έγινε δίκη, και εγω νομίζω οτι την συγκεκριμένη δύσκολα θα την δικαιωσει κάποιο δικαστήριο ίσως μόνο αν πέσει σε δικαστίνα ακραία φεμινιστρια. Αν και κανονικά θα έπρεπε να την πουν οτι δεν μπορεί να γίνει καν δίκαστήριο για το θέμα της η κάτι τέτοιο.
Εδώ ρε καταδικάζουνε για βιασμούς που έγιναν πριν δεκαετίες και το θυμήθηκε τώρα η παθούσα. Με γυναίκα δικαστή και την πλειοψηφία ενόρκους γυναίκες είναι σίγουρη η καταδίκη. Ποτέ καμία γυναίκα δεν θα ψήφιζε για την αθώωση του φερόμενου βιαστή. Είναι δυνατόν να βγάλει τη φιλενάδα της ψεύτρα;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Εδώ ρε καταδικάζουνε για βιασμούς που έγιναν πριν δεκαετίες και το θυμήθηκε τώρα η παθούσα. Με γυναίκα δικαστή και την πλειοψηφία ενόρκους γυναίκες είναι σίγουρη η καταδίκη. Ποτέ καμία γυναίκα δεν θα ψήφιζε για την αθώωση του φερόμενου βιαστή. Είναι δυνατόν να βγάλει τη φιλενάδα της ψεύτρα;
Πάλι καλά που σε μερικές χωρες αρχισαν ίσως να ξυπνάνε , όπως βλέπουμε στο παρακάτω αρθρο η αρχηγος της αστυνομίας στην αγγλία είπε οτι δεν θα πιστεύουν αυτόματα το θύμα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.030
Πόντοι
3.656

Μα ο πρώτος που ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά γίνονται για περισσότερη δύναμη (ψήφους) ήμουν εγώ. Και το αν έχεις απέναντί σου μια μίσανδρη, κι όχι μια φυσιολογική γυναίκα, δεν μπορείς να το γνωρίζεις, αφού δεν είσαι μέντιουμ. Πάντως, για άλλη μια φορά, όχι μόνο είσαι ανενημέρωτος, αλλά αρνείσαι να δεις τον ιστό που υφαίνεται εναντίον των ανδρών από τις Κυβερνήσεις. Δες λοιπόν τι γίνεται στη Γαλλία, ΤΩΡΑ, αν κάποια ισχυριστεί ότι ζητάς συνεχώς το τηλέφωνό της. Μιλάμε για πρόστομα € 1.500 έως και € 3.000. The minister has said previously that street harassment would cover situations such as asking a woman for her phone number a dozen times when she has made clear she is not interested. Πηγή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom