- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 195
- Like
- 65.373
- Πόντοι
- 72.937
που ειναι?εγω με αυτα που διαβασα και εφοσον δεν συνενοηθηκα με την κοπελα,δεν την ρωτησα δηλαδει,δεν θα πω κατι.
τι που ειναι? οι κριτικες?
εδω στο νημα πιο πισω.
που ειναι?εγω με αυτα που διαβασα και εφοσον δεν συνενοηθηκα με την κοπελα,δεν την ρωτησα δηλαδει,δεν θα πω κατι.
ενταξει,θα τις δω οταν μπορεσω και θα τις διαβασω.τι που ειναι? οι κριτικες?
εδω στο νημα πιο πισω.
Σελίδα 1632(απαντήσεις 24474 & 24475) γιά να μη ψάχνεις άδικα.ενταξει,θα τις δω οταν μπορεσω και θα τις διαβασω.

Όταν λες ντίβα φίλε, τι ακριβώς εννοείς?![]()
60.ναι(+20)Η Νικολ μονη ποσα θελει την ωρα? Κανει αναλ?
βασικα την 1,5 ώρα ...60.ναι(+20)
35+Ηλικια Νικολ?
ΑΝ εχει καποιος το τηλ ας κανει μια προωθηση
Δεν το λέω απαραίτητα σαν κάτι αρνητικό. Απλά η κοπέλα ξέρει ότι πολλοί από εμάς αν δεν πληρώσουμε δεν πηδάμε τέτοια γυναίκα ούτε στον ύπνο μας!
Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτός ο "αέρας" που έχει....
εγώ πάντως που έχω πάρει σβετ και άλλες δύο από την παρέα, πέρασα σούπερ για Νικόλ έχω διαβάσει, ότι είναι λίγο κρύα στο κρεβάτι, Και δεν πήραε μην την κανουμε και Θεα. Μπορει να ειναι ομορφη αλλα απο την παρεα υπαρχουν αλλες που ειναι πιο ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Εγώ θα το παραφράσω λίγο, και θα πώ ότι μπορεί να είναι όμορφη(και υπερεκτιμημένη κατ΄εμέ), αλλά από την "ευρύτερη" παρέα, υπάρχουν κι άλλες που είναι και πιό όμορφες, αλλά και πιό ΓΥΝΑΙΚΕΣ..... ;)E μην την κανουμε και Θεα. Μπορει να ειναι ομορφη αλλα απο την παρεα υπαρχουν αλλες που ειναι πιο ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Όχι βέβαια.....την σβετ εννοεις?
Για κυρίες πρόκειται...για ποια κυρια μιλαμε?
δεν διαφωνω...Για κυρίες πρόκειται...
Δεν το λέω απαραίτητα σαν κάτι αρνητικό. Απλά η κοπέλα ξέρει ότι πολλοί από εμάς αν δεν πληρώσουμε δεν πηδάμε τέτοια γυναίκα ούτε στον ύπνο μας!
το μεσαίο σχολιο αφορά τη Νικόλ και όχι τη Μόνικα επομένως ο κακεντρεχης συλλογισμός σου δεν έχει βάση .Ρε φίλε συγνώμη αλλά αν είναι πολυταξιδεμένη (σαν τι άραγε;) και δουλεύει σε μασάζ(εκεί δεν πηδιόταν;) πως την λες amateur και μάλιστα το τσέκαρες, όχι ότι δεν αξίζει, μπορεί να είναι σούπερ, δεν έχω άποψη, δεν ξέρω, αλλά όλα μαζί αυτά που λες δεν κολλάνε
Συναγωνιστή δεν χρειάζονται υπερβολές!
Ένα τίμιο και περιποιημένο milf του 7 είναι.
Όλα καλά αλλά μέχρι εκεί.