Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
Ευχαριστώ πολύ τους φίλους μου Peter Van Norden και Packer. Έχουν εντρυφήσει πολύ καλά στο νόμο του Picker. Επιστρέφω πολύ δυναμικά και πολύ εγωιστικά. Είμαι ο ένας και μοναδικός Picker.![]()

Θα σε θάψουμε ζωντανό.Μαζέψου.ναι αλλα δεν γαμαμε ποτέ τον κωλο μας.
δεν παιρνουμε βιζιτα παππου.
δεν βγαζουμε γουστα με μαυρους.
οκ?
Ο Packer πολύ καλά σου τα είπε. Stekas72 τη γυναίκα σου θα τη γαμάμε κι εσύ θα τρως πούτσα στη φυλακή. Συνέχισε έτσι.

πικερ ειδες φανταζομαι που παραδεχτηκε ο νικ1418Όποιος ξέρει προσωπικά τον Stekas72 ας μας κάνει τη χάρη να τον δώσει στη γυναίκα του για να καταλάβει πόσο ασήμαντο ανθρωπάκι είναι. Και να τελειώνουμε κι εμείς επιτέλους με αυτόν τον μαλάκα. Ευχαριστώ.![]()

ας μπει καποιος να μαλωσει με την δωρα
δεν μπορω να την ικανοποιησω εγω
το υο μοιχεύσεις πως το τηρεις ρε πικερ αφου εκτος γαμου μοιχεια θεωρείται οποιαδήποτε σεξουλικη πραξη συμφωνα με την βιβλο???
ξεκινησες την δουλεια με τα παππουδια?
ποσο χρεωνεις?
Θα σε θάψουμε ζωντανό.Μαζέψου.

εξακολουθουν να πιστευτουν οτι εισαι ο μουσατος με τον νιτσε παραμασχαλα...![]()