Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τώρα πιάνουμε και τις φίλες της ,να δούμε τι θα δούμε.
οι γιοματουλες εχουν τις καλες φιλες..Εχει ΚΑΙ η γιοματουλα φιλες???
Ρε τι γινεται
Γιοματουλες κι αυτες;οι γιοματουλες εχουν τις καλες φιλες..
ετσι ακούγεται..Γιοματουλες κι αυτες;
οι γιοματουλες εχουν τις καλες φιλες..

οι κοπελες,που κανουν ραντεβου,ειναι σαν τους λυκους...κυνηγουν σε αγελες...τώρα πιάνουμε και τις φίλες της ,να δούμε τι θα δούμε.
οι κοπελες,που κανουν ραντεβου,ειναι σαν τους λυκους...κυνηγουν σε αγελες...![]()
![]()

ναι επειδή και εμείς είμαστε κυνηγοί θέλουν να σε εγκλωβίσουν στην ομάδα τους και να μην πας σε άλλη ομάδα ,πρέπει να ενακυκλωνουμε τις φίλες .οι κοπελες,που κανουν ραντεβου,ειναι σαν τους λυκους...κυνηγουν σε αγελες...![]()
![]()
ναι επειδή και εμείς είμαστε κυνηγοί θέλουν να σε εγκλωβίσουν στην ομάδα τους και να μην πας σε άλλη ομάδα ,πρέπει να ενακυκλωνουμε τις φίλες .

τελευταια προειδοποιηση...μετα θα κλαις παλι...Ιδού! Η αγέλη του γκουρού! Τις πίτσες μου μέσα
Γιατι ρε Τζιμακο ? ΣΕ πηγαδι γεννηθηκε η μικρα ? Και φιλες εχει και κιλακια εχει και μπολικη ορεξη εχει. Ουλα ταχειΕχει ΚΑΙ η γιοματουλα φιλες???
Ρε τι γινεται
Γιατι ρε Τζιμακο ? ΣΕ πηγαδι γεννηθηκε η μικρα ? Και φιλες εχει και κιλακια εχει και μπολικη ορεξη εχει. Ουλα ταχει

Το χαμομήλι το έχει πάρει κανείς? γιατί σε μένα δεν απαντάει η κυρία. Αναφέρθηκε από ένα συναγωνιστή ότι έκλεισε ραντεβού αλλά μέχρι εκεί
Δεν έψαξες αρκετάΓια την Αλίνα τι ξέρουμε παίχτες μου γιατί δε βρήκα κατι πιο πριν στο νήμα (οσο το έψαξα)
Εχεις δίκιο φίλε μου, το ήξερα