Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.523
- Πόντοι
- 1.406
Γατακια...Γιατι ξεροχυνω με ολους αυτους που εχουνε 15.000 μηνυματα χωρις καμια κριτικη τυπε. :S :S :S
Γατακια...Γιατι ξεροχυνω με ολους αυτους που εχουνε 15.000 μηνυματα χωρις καμια κριτικη τυπε. :S :S :S
τυπε το παρατραβάς...δεν γουστάρεις power of love..... μας την λες και επειδή αυνανιζόμαστε.... αμα εισαι και βάζελος, σου χω κανει αναφορα στον αντμιν, να ξες πουστη.... :S :S :S :S
Γιατι ξεροχυνω με ολους αυτους που εχουνε 15.000 μηνυματα χωρις καμια κριτικη τυπε. :S :S :S
Ρε αντι πας να ριξεις κανενα πουτσο, κάθεσαι και ασχολείσαι με εμένα;
Εδώ φιλαράκι είναι σαϊτ για πορνεία, το έχεις πάρει πρέφα;
Σταμάτα να βλέπεις το Power of love και πήγαινε να μαμησεις τίποτα.
κάτσε να γράψω καμία μαλάκια τυπε για να ανέβουν τα μηνύματα μου λίγοδυο συγνωμες στο ιδιο θρεντ :S
η δυναμη του νωντισμου
Εγώ τύπε έχω 21500 μηνύματα χωρίς καμία κριτική τύπε, καιάδας;; :S :S :S :S
ΕΓΩ προτεινω να πληρωνουμε συνδρομη ... 30€ το μηνα ας πουμε για να υποστιριξεις καλυτερα την μαλακια που εχεις στο κεφαλι σου....
Ελεος ρε φιλε το εχεις καψει τελειως... Αν δεν σου αρεσει το site ετσι οπως ειναι μπορεις καλιστα να φυγεις να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.....
Υ.Γ οοοχι 313 μνμτα ... κατω απο 410 καλυτερα.....ποιο αντικειμενικο ειναι ετσι)))))
Αίσχος τύπε-θείο... :S :S :S
Πως κυκλοφορείς έξω?
Σταύρωση!Εγώ τύπε έχω 21500 μηνύματα χωρίς καμία κριτική τύπε, καιάδας;; :S :S :S :S
Eδω ομως τυπε τυγχανει η ακριδα και ο ποντικος, να κακολογουν τον αετο και το λιονταρι.Το bourdela.com είναι ένα οικοσύστημα. Έχει από ακρίδες και ποντίκια μέχρι λαγούς, αετούς και λιοντάρια. Όλοι παίζουν το ρόλο τους στη διατήρηση του οικοσυστήματος. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει ο αετός να "συναναστρέφεται" τον ποντικό, ούτε η ακρίδα το λιοντάρι, ούτε όμως και να αλληλοκατηγορούνται.
είσαι εραστής ανδρών
μπορεί και να μην τρως
μπιφτεκώνεις άνδρες όμως όπως ο Καραμανλής
Γιατι ξεροχυνω με ολους αυτους που εχουνε 15.000 μηνυματα χωρις καμια κριτικη τυπε. :S :S :S
εγω θελω να γραψω καμια κριτικη τυπε αλλα περιμενω να παω τα χριστουγεννα που θα παω να πω τα καλαντα να μαζεψω λεφτα και να παω να γαμησω :S :S :S
γιατί δεν βρίσκεις έναν θείο να σου δίνει χρήματα?
enduro φτωχός αλλά το ιντερνετ και τη δεη την πληρώνεις.Τύπε ξερεις πόσα γαμήσια στο μεταξι είναι;