Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Ισχυει.Nik1410 είσαι τόσο μαλάκας ή το παίζεις; Τράβα και ρώτα ηλίθιε. Όλοι οι Αθηναίοι μπουρδελιάρηδες ξέρουν ότι οι πουτάνες που γαμάω εγώ κάνουν το πιο απλό πρόγραμμα που υπάρχει. Με τα μεγαλύτερα κομοδίνα πάω βλάκα.
Απαντάς στον εαυτο σου με τον κλωνο σου ρε Πίκερ? ΕλεοςΙσχυει.
Να τρεμουν οι παντρεμενοι αν αρχισεις να τσαρκαρεις φυλης! Τα ξερουμε τα μπουρδελακια τα ησυχα που παρκαρουν απεξω το αυτοκινητο.ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ έλα με τον κώλο και κλάσε μου τα αρχίδια κι εσύ. Εγώ μαλάκα είμαι ο Νο1 πελάτης στο Μεταξουργείο. Λες να τα βάλουν μαζί μου ηλίθιε οι ιδιοκτήτες; Αυτά τα λαμόγια εδώ μέσα που μου την μπαίνουν δεν έχουν παρά ελάχιστη σχέση με τα μπουρδέλα. Στο Μετάξι δεν πατάνε ποτέ. Στο Μετάξι η μεγάλη πλειοψηφία των γαμιάδων είναι καυλιάρηδες νέοι και ξένοι, όχι πάντως παντρεμένοι. Άρα πάρε τις απειλές σου και βάλ' τες στον κώλο σου κι εσύ.
Πίκερ , αν έχεις 20 ευρώ , πήγαινε Πιπίνου 118
είναι πρώην στούντιο, με δωματιάρες !
Με 20 ευρώ έχει τη νέα Ιβάνα , ρωσίδα όμορφη
και καλή μέσα !
Και τη Νικόλ και τη Ναταλί, ρωσίδες.
τυπε ειναι μαγαζαρα το 118 τελικα 
τυπε ειναι μαγαζαρα το 118 τελικα
εχει σφραγισμένη πετσέτα , μπανάκι να πλυθεις και πορνο παντουφλες![]()
Παιζει και προσωπικο για γυναικες;

Αν και τωρα που το λες ....![]()
Οχι αλλα αμα θές έλα να κάνουμε ενα τριο εγω εσυ και η Νικολ![]()
Οχι αλλα αμα θές έλα να κάνουμε ενα τριο εγω εσυ και η Νικολ![]()
έτσι!
διαβασες κριτικη; να δεις τι ωραια που πέρασα με αυτο το μωράκι
που μας έλαχε;;;

Γιατί θα πρέπει να παίζουμε κρυφτούλι με τις γκόμενες και να πηγαίνουμε με τα νερά τους μήπως γαμήσουμε;Κάτι μου λεέι πως θα το μετανιώσω αλλά...
Πικερ, έλα παιχταρά μου, αντιμετώπισε τα πράγματα με λίγη ψυχραιμία, σου λένε μια κουβέντα και παίρνεις αμέσως φωτια!
Λοιπόν, ακού, αν πεις σε μια γυναίκα ότι πας στο Μετάξι και στη Φυλής ξέρεις τι απόκριση θα λάβεις (αν καταδεχτεί να σου απαντήσει);
"Οι σωστοί άντρες ΔΕΝ πάνε με πόρνες".
Αυτό θα σου πουν γιατί ετσί αισθάνονται και καλώς το αισθάνονται.
Αστες αυτές, εμείς κανουμε τις επιλογές μας και όταν με το καλό το αποφασίσουμε θα αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας.
Εγώ περιπου 2 μήνες είμαι με ένα κορίτσι, ουτε μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω με πόρνη.
Κάνε αυτό που θέλεις και η ζωή πάντα βρίσκει το δρόμο να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει.