Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αμασητος...Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...
![]()

Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...
![]()
Πικερ γιατι σφιγγεσαι ετσι? Πονας μήπως?![]()
Άκου ΜΠΟΚΟΛΕ για να τελειώνουμε. Εγώ προτρέπω όλους τους άντρες να μην έχουν γκόμενα και να γαμάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα μπουρδέλα. Έχεις διαβάσει το νόμο μου; Τα λεφτά που θα κερδίσουν τα μπουρδέλα από την καθολική εφαρμογή του νόμου είναι ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερα από αυτά που θα χάσουν από τα χεσμένα λαμόγια. Άντε πες αλλού τις παπαριές σου λοιπόν.
Ρε Picker προχθές βγήκα με μια γκόμενα από το Facebook και μου καθησε με το καλημέρα. Δεν έπρεπε να την γαμησω η τώρα που την γαμαω δεν πρέπει να πάω τσαρκα? Έχω κ μια πιο σταθερη γκόμενα αλλά είναι μακριά τώρα..
Περιμένω την γνώμη σου
Αν ο αρχηγος παει αδιαβαστος απο τα μεγαλα συμφεροντα ,θα ηρωοποιηθει ,θα ακολουθησουν χιλιαδες![]()
ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ!Το μακρύ ζεϊμπέκικο για το Νίκο. Διονύσης Σαββόπουλος

Εσένα μη σου θίξουνε τον "ερώτα" σου τον Picker, αμέσως να κάνεις παρέμβαση!Αν ο αρχηγος παει αδιαβαστος απο τα μεγαλα συμφεροντα ,θα ηρωοποιηθει ,θα ακολουθησουν χιλιαδες![]()
Καλησπέρα σας. Που εισαι ανεστη να μου δωσεις περιληψη των τελευταίων 10 σελιδων;

Θα χάσω τους πρωκτικους κρεμπιεδεςΑπλα «πρεπει» να της πεις οτι τον ελευθερο χρονο σου πηδας παρεα με πακια στο μεταξι. Κι αν σου ξανακατσει και δε σε κανει βουκινο σε ολο το φσβκ γραψε μας.
Θα χάσω τους πρωκτικους κρεμπιεδες

Όποιος έχει αρχίδια το πρώτο πράγμα που λέει σε μια γκόμενα που γνωρίζει είναι ότι γαμάει στο Μετάξι και στη Φυλής.
Η διαφορά μας είναι ότι εσείς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς σχεσούλα ενώ εγώ τις γκόμενες τις γράφω στα αρχίδια μου, αρκεί να μπορώ να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Η κάθε γκόμενα πρέπει να φτύσει αίμα για να με κερδίσει.
Για να καταλάβει η γκομενα με τι έχει να κάνει.... ναυάγιο της ζωής είσαι πικερακο
Κάτι μου λεέι πως θα το μετανιώσω αλλά...Όποιος έχει αρχίδια το πρώτο πράγμα που λέει σε μια γκόμενα που γνωρίζει είναι ότι γαμάει στο Μετάξι και στη Φυλής.
Η διαφορά μας είναι ότι εσείς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς σχεσούλα ενώ εγώ τις γκόμενες τις γράφω στα αρχίδια μου, αρκεί να μπορώ να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Η κάθε γκόμενα πρέπει να φτύσει αίμα για να με κερδίσει.