Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εμένα με έβαλε στους αγνοημένους επιτόπου δεν ξέρω τι παιζεται με την τύπισσα
Μ αρεσει ο τροπος που εκθετεις την αποψη σου. Πολυ τεκμηριωμενηρε μαγκα? δεν τη γραφεις στην καραψωλαρα σου.???? θα στραβωσεις γιατι η 50αρα ρωσιδα πουτανα σε απεριψε στο mamba.ru ..???
Να μου πεις την επεσες σε κανα μουνακι 20-25 χρονων , καυλακι, και σε χυλοπιτιασε να πω οκ. Αλλα και παλι μαγκια σου και καμαρι σου.
Αλλα να σε νοιαζει για την καθε γαλοτσα οχι ρε φιλε. Οχι. Ισιωσε και στην παρακατω ρεεεεε..!!!! αντε με τις καριολεςςςςςςςςςςςςς![]()
Συμφωνω...μαυρο!!!!παμε παρακατω.....ρε μαγκα? δεν τη γραφεις στην καραψωλαρα σου.???? θα στραβωσεις γιατι η 50αρα ρωσιδα πουτανα σε απεριψε στο mamba.ru ..???
Να μου πεις την επεσες σε κανα μουνακι 20-25 χρονων , καυλακι, και σε χυλοπιτιασε να πω οκ. Αλλα και παλι μαγκια σου και καμαρι σου.
Αλλα να σε νοιαζει για την καθε γαλοτσα οχι ρε φιλε. Οχι. Ισιωσε και στην παρακατω ρεεεεε..!!!! αντε με τις καριολεςςςςςςςςςςςςς![]()
ε ναι πανω κατω ιδια κορμιαδεν κινείται τίποτα κύριοι στο mamba όλο τα ίδια και τα ίδια
Nαι μανρε μαγκα? δεν τη γραφεις στην καραψωλαρα σου.???? θα στραβωσεις γιατι η 50αρα ρωσιδα πουτανα σε απεριψε στο mamba.ru ..???
OXI δεν μπορειςσυναγωνιστες κανοντας εγγραφη στο mamba φτιαχνεις προφιλ αλλα ζηταει επιβεβαιωση λογαριασμου facebook η κινητου αριθμου ηθελα να ρωτησω δεν μπορω να το παρακαμψω γινεται ;
ευχαριστω
OXI δεν μπορεις
φτιαξε ψευτικο facebookευχαριστω
αυτο θα κανωφτιαξε ψευτικο facebook
και το ψευτικο προφιλ ομως θα πρεπει να ειναι επιβεβαιωμενο με κινητο!!αυτο θα κανω
οσον αφορα το facebook λες ...... εκεινο ομως το τηλεφωνο δεν το τσεκαρει το μαμβα ;)και το ψευτικο προφιλ ομως θα πρεπει να ειναι επιβεβαιωμενο με κινητο!!
ισως οχι, δεν ξερω αλλα εμενα επειδη δεν εχω επιβεβαιωσει με τηλεφωνο το λογ/σμο στο fb η μαλακια δε με αφηνει να προχωρησω στο mambaοσον αφορα το facebook λες ...... εκεινο ομως το τηλεφωνο δεν το τσεκαρει το μαμβα ;)
KAI της δυο πολυ καλα μιλφ απλως η σβετ δινη και πωπουδακιΚαλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές !!!!
Μια μικρή βοήθεια-άποψη;
Σβετλάνα η Ιβανκα από το mamba ???
Ευχαριστω πολύ!
Έχει ήδη αυξηθεί... με ερασιτέχνιδες και μη...Παιδιά η εμπειρία μου λέει ότι τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι θα αυξηθεί και η κίνηση στο mamba...
Απλά λίγη υπομονή... ;)
Παιδιά η εμπειρία μου λέει ότι τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι θα αυξηθεί και η κίνηση στο mamba...
Απλά λίγη υπομονή... ;)
ε ναι πανω κατω ιδια κορμια