Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν ξέρω αν αξίζει εμένα πάντως με μπλόκαρε γιατί της είπα ότι είναι πολλάok τα αξιζει όμως ??
δεν ξέρω αν αξίζει εμένα πάντως με μπλόκαρε γιατί της είπα ότι είναι πολλά
για μερακληδες...![]()

για μερακληδες...![]()
χαχαααχαχαχαχαχχααχ...ωραια παμε....Εμένα μου ζήτησε 100 με πρωκτικό στο μενού, αλλά και με την υποχρέωση να την γυρίσω σπίτι της ή να της πληρώσω το ταξί να γυρίσει πίσω!

Εμένα μου ζήτησε 100 με πρωκτικό στο μενού, αλλά και με την υποχρέωση να την γυρίσω σπίτι της ή να της πληρώσω το ταξί να γυρίσει πίσω!
ΠΩς δεν σου ειπε να απλωσεις και τα ρουχα φιλαρακι με το καθε ουφοΕμένα μου ζήτησε 100 με πρωκτικό στο μενού, αλλά και με την υποχρέωση να την γυρίσω σπίτι της ή να της πληρώσω το ταξί να γυρίσει πίσω!
ε θα ποναει ο κολοϛ τηϛ και δεν θα μπορει να περπατησειΕμένα μου ζήτησε 100 με πρωκτικό στο μενού, αλλά και με την υποχρέωση να την γυρίσω σπίτι της ή να της πληρώσω το ταξί να γυρίσει πίσω!
δεν ξέρω αν αξίζει εμένα πάντως με μπλόκαρε γιατί της είπα ότι είναι πολλά
Αμα πέφτει σε ατζαμήδες αυτά θα παθαίνει!ε θα ποναει ο κολοϛ τηϛ και δεν θα μπορει να περπατησει
Ευτυχώς δε λες που δεν ζήτησε να την ταϊσω κιόλας;χαχαααχαχαχαχαχχααχ...ωραια παμε....![]()
Υπάρχει κανείς που να την έχει πηδήξει; Μήπως μας trollάρει ομαδικά;ΠΩς δεν σου ειπε να απλωσεις και τα ρουχα φιλαρακι με το καθε ουφο![]()
![]()
![]()
Και να περιμένουν και τα ...πεθερικά εκεί, ε;Γιατι ρε τα λετε αυτα;Ειναι ωραιο να την παs μετα σπιτι...εχει κατι απο αισθημα![]()
Αρκει το σπιτι να ειναι Αθηνα,μη εννοει καμια Ρωσια![]()
![]()

Και να περιμένουν και τα ...πεθερικά εκεί, ε;![]()

Αυτό δεν το λες και κακό!![]()
Ισωs κ μικρη ωραια αδελφη;;![]()
![]()
![]()
Ισωs κ μικρη ωραια αδελφη;;![]()
![]()
ρε εσεις μετα ξυπνησατε εΑυτό δεν το λες και κακό!
Ασε μας ρε Τάσαρε να ονειρευτούμε, γιατί να την πηδήξουμε δεν πρόκειται.ρε εσεις μετα ξυπνησατε ε![]()
![]()
![]()