Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποιες ήταν οι τότε ανταγωνιστριες ?
καντυ, εμμα που καταπινε το σπερμα, αφρουλα που ηταν πιο νεα τοτε, λαουρα που ειχε βγει μις καλοκαιρι και εκανε τελευταιες εμφανισεις στο βαρδαρη, αλεξανδρα μεξικανα, υπηρχαν κορμια τοτενες στην πολη και με καλη σχετικα αποδοση.
τη σημερον ημερα εχουμε γεμισει με δεινοσαυρους και ιπποποταμακια. προχθες σε μεσημεριανη τσαρκα κυνηγμενος απο εναν τυρρανοσαυρο και ενα βελοσιραπτορα στην φριξου κινηθηκα προς μινωταυρου και βεγκας οπου με περιμεναν αφρατα και μπαμπατσικα μωρα της συνομοταξιας των περισσοδακτυλων ιπποποταμιδων

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
καντυ, εμμα που καταπινε το σπερμα, αφρουλα που ηταν πιο νεα τοτε, λαουρα που ειχε βγει μις καλοκαιρι και εκανε τελευταιες εμφανισεις στο βαρδαρη, αλεξανδρα μεξικανα
Ποια Αλεξανδρα μεξικανα ρε ?σιγα μην ηταν και η Μονικα η Περουβιανη...δε συγκρινουμε ποτε μονιμα νυχτερινες κοπελες με μονινα πρωινες...μου γραφεις κατι ασχετες και δε μου γραφεις Εφη και Αντριαννα και την απολυτη φιρμα της πρωινης βαρδιας τοτε Νταϊανα

Οταν η Νατασα δουλευε στο Ερως,στην αλλη γειτονια η Νταϊανα εκανε παταγο αρχικα στο Προμηθεως 25 και αργοτερα στο Σαπφους 20...
Η Νατασα απο το Μαντζαρου ακομα ηταν τοπ σε αποδοση αλλα επειδη παντα δουλευε λιγες μερες και παντα εξαφανιζοταν για κατι τριμηνα αργησε να αναγνωριστει.Συν οτι ηταν παντα πιο κλειστος χαρακτηρας απο ολες τις αλλες.
Επισης υπηρχε και η θεια Ναντια στην περιοχη και φυσικα η κορυφαια μιλφ Ειρηνη

Παντα η πρωινη βαρδια ηταν πιο δυνατη οπως και σημερα απλα τοτε ηταν πιο πολλα τα πρωινα στανταρακια και δε γινοταν να ξεχωρισει μονο μια στον απολυτο βαθμο.Η Νατασα ομως ειναι απο τις λιγες κοπελες με σταθερη αποδοση και σταθερο χαρακτηρα επι τοσα χρονια

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι και καλη ανασταση! Μετα απο εξετασεις που εκανα για να δω τι γινεται και αν εχω κολησει κατι(κανω αραια και που κανα γυμνο) τσιμπησα κατι, οπως γραφει και στα αποτελεσματα. Ουρεοπλασμα το οποιο απο τι με ειπε ο γιατρος δεν ειναι κατι σοβαρο και αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα,ξεκινησα να παιρνω κατι χαπια τα οποια θα με πανε δυο βδομαδες.Υποψιαζομαι ποια κοπελα μπορει να μου το κολλησε αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος, γιατι με ειπε ο γιατρος οτι μπορει να το εχω αρκετο καιρο αυτο και δεν το καταλαβαινεις επιδης δεν εχει συμπτωματα.Εγω προσωπικα θα σταματησω καθε γυμνη επαφη με ιεροδουλη που αυξανη τις πιθανοτητες να κολλησεις κατι γιατι οπως καταλαβαινουμε ολοι στο βωμο του χρηματος δεν μας υπολογιζουν καθολου..Καλο θα ηταν οσοι κανετε συχνα γυμνα να επισκευτεστε κανα γιατρο! Τελος να πω οτι η ολη φαση με στοιχισε περα απο το αγχος και περιπου 80 ευρω! γιατι πηγα πρωτα σε αφροδισιολογο και μετα με εστειλε σε μικροβιολογο.

Συνημμένα

• oyreo....jpg
    oyreo....jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 25

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καλησπερα συναδελφοι και καλη ανασταση! Μετα απο εξετασεις που εκανα για να δω τι γινεται και αν εχω κολησει κατι(κανω αραια και που κανα γυμνο) τσιμπησα κατι, οπως γραφει και στα αποτελεσματα. Ουρεοπλασμα το οποιο απο τι με ειπε ο γιατρος δεν ειναι κατι σοβαρο και αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα,ξεκινησα να παιρνω κατι χαπια τα οποια θα με πανε δυο βδομαδες.Υποψιαζομαι ποια κοπελα μπορει να μου το κολλησε αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος, γιατι με ειπε ο γιατρος οτι μπορει να το εχω αρκετο καιρο αυτο και δεν το καταλαβαινεις επιδης δεν εχει συμπτωματα.Εγω προσωπικα θα σταματησω καθε γυμνη επαφη με ιεροδουλη που αυξανη τις πιθανοτητες να κολλησεις κατι γιατι οπως καταλαβαινουμε ολοι στο βωμο του χρηματος δεν μας υπολογιζουν καθολου..Καλο θα ηταν οσοι κανετε συχνα γυμνα να επισκευτεστε κανα γιατρο! Τελος να πω οτι η ολη φαση με στοιχισε περα απο το αγχος και περιπου 80 ευρω! γιατι πηγα πρωτα σε αφροδισιολογο και μετα με εστειλε σε μικροβιολογο.

Σχεδόν πριν ένα χρόνο ακριβώς το άρπαξα και γω συν 2 σταφυλόκοκους και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι,από την Ουκρανέζα Καρίνα.Τα συμπτώματα μου εμφανίστηκαν 3 βδομάδες μετά.Ήτανε το μοναδικό γυμνό που έκανα τότε.Είχε με 40 γυμνό και cim,που να το σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή.Τσίμπησα αμέσως ο μαλάκας.Πάλι καλά να λες που δεν κόλλησες τίποτα παραπάνω

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Σχεδόν πριν ένα χρόνο ακριβώς το άρπαξα και γω συν 2 σταφυλόκοκους και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι,από την Ουκρανέζα Καρίνα.Τα συμπτώματα μου εμφανίστηκαν 3 βδομάδες μετά.Ήτανε το μοναδικό γυμνό που έκανα τότε.Είχε με 40 γυμνό και cim,που να το σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή.Τσίμπησα αμέσως ο μαλάκας.Πάλι καλά να λες που δεν κόλλησες τίποτα παραπάνω
Φαινεται οτι αυτη που σε κολλησε ειχε πολυ πραμα..ενω η δικια μου μονο αυτο.Παντως εσυ λογο συμπτωματων το καταλαβες και ξερεις σιγουρα και ποια στα κολλησε,εγω αν δεν πηγαινα απο μονος μου να κανω εξετασεις θα το ειχα χωρις να το ξερω με αρκετες πιθανοτητες να το κολησο και σε αλλους,για αυτο θελει εφοσον κανουμε τετοια πραγματα να πηγαινουμε σε γιατρους.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
καλησπερα στην παρεα.σημερα μην κατεβειτε για Νατασα ειναι κλειστο. μολις γυρισα απο κατω και τα περισοτερα στουντιο ειναι κλειστα λογω της ημερας.πετυχα την Νταιανα να δουλευει και κατεθεσα εκει περασα υπεροχα μετα απο αρκετο καιρο μιας και οι επιλογες ειναι λιγες.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.243
Πόντοι
5.646
Αν δίνεις πίπες ακα αβέρτα αποκτάς αντισώματα κ δεν κολας τίποτα!Να πίνεις κ μια πορτοκαλάδα μετά από κάθε γαμησακι όπως ο Kostakis! :2funny::2funny:Περαστικά!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Αν δίνεις πίπες ακα αβέρτα αποκτάς αντισώματα κ δεν κολας τίποτα!Να πίνεις κ μια πορτοκαλάδα μετά από κάθε γαμησακι όπως ο Kostakis! :2funny::2funny:Περαστικά!
ενα καλο κατουρημα θελει μετα τα ακαποτα και δε σε πιανει τιποτα...

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
Ενω αν γνωρισεις τυπε καμμια εξω θα εισαι σιγουρος οτι θα ναι οκ και θα της τον δωσεις ακα ε?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.026
Πόντοι
37.562
Ενω αν γνωρισεις τυπε καμμια εξω θα εισαι σιγουρος οτι θα ναι οκ και θα της τον δωσεις ακα ε?
Ενταξει μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας..
Οτι ειναι το ιδιο επικινδυνες οι...ΕΞΩ, με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!

Παντου μπορεις να το παθεις,αλλα οι πιθανοτητες με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ,
ειναι πολλες πολλες φορες πιο πολλες..

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
Ενταξει μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας..
Οτι ειναι το ιδιο επικινδυνες οι...ΕΞΩ, με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!

Παντου μπορεις να το παθεις,αλλα οι πιθανοτητες με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ,
ειναι πολλες πολλες φορες πιο πολλες..
τα ιδια σκατα ειναι δε μπορεις ποτε να ξερεις με ποσους μπορει να γαμιεται η αλλη σιγουρα θα ναι λιγοτεροι απο μια πουτανα αλλα και παλι μπορει να ναι αρκετοι και φυσικα οι εξω γκομενες γαμιουνται πολλη ευκολα χωρις σκουφακι οι πουτανες σχεδον ποτε

• Like
Αντιδράσεις: maldi

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
τα ιδια σκατα ειναι δε μπορεις ποτε να ξερεις με ποσους μπορει να γαμιεται η αλλη σιγουρα θα ναι λιγοτεροι απο μια πουτανα αλλα και παλι μπορει να ναι αρκετοι και φυσικα οι εξω γκομενες γαμιουνται πολλη ευκολα χωρις σκουφακι οι πουτανες σχεδον ποτε
Εισαι σιγουρος οτι οι πουτανες δε γαμιουνται ακαποτα ?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
Εισαι σιγουρος οτι οι πουτανες δε γαμιουνται ακαποτα ?
Σε οσες το εχω προτεινει σαν τεστ οχι οτι θα τις καρφωνα ακα αρνηθηκαν τωρα με κανα γκομενο σιγουρα θα πηδηχτουν ακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom