εγινε μια γρηγορη βολτα λογω περιορισμενου χρονου
την βερα την ειδα στο paradise 1 βγηκε με την πετσετα,ομορφο συνολο αλλα δεν περασα,κατι μου θυμιζει αυτη ρε παιδια,κυκλοφορουσε παλιοτερα με αλλο ονομα??
πετρου ερημιτη & μινωταυρου ηταν ανοιχτα τα 2 απο τα 3 στο ενα μια ελενη αν θυμαμαι καλα,νταρντανα οχι για τα δικα μου γουστα
στο τριτο ηταν μια λιλη απο τσεχια ειπε η τσατσα μετριο προσωπο,ωραιο κορμακι κ κωλαρακι με ταττοο μπροστα στην κοιλια κ πισω στον κωλο,συμπαθητικο μ φανηκε αν καποιος εχει εμπειρια ας δωσει τα φωτα του
πετρου ερημιτη 2 στο πιο καινουργιο που εχει γινει μια αντελινα,κοντουλα μελαχρινη με γυαλακια,συμπαθητικη εδω ια εμπαινε αλλα μολις ειχε βγει απο το δωματιο κ κρατουσε το τζελ στα χερια,αυτο με χαλασε,κ δω θα ηθελα εντυπωσεις απο συναθλητες που εχουν δοκιμασει
golden lips λορα αδιαφορη για τα δικα μου γουστα
red diamond ηταν η λορενα,δε την ειχα ξαναδει απο κοντα μονοαπο φωτος και η αληθεια ειναι οτι μ αρεσε αρκετα,ειναι με μια λεξη ενα σκυλε κοντοπουτανο με βυζαρες δε μπηκε γιατ ιπιεζε ο χρονος αλλα σιγουρα θα δοκιμαστε αμεσα κιολας
villa prive χτυπαω κουδουνι κανουν 3 λεπτα να ανοιξουν,φευγω,μολισ φευγω ανοιγει η πορτα κ βλεπω μια μελαχρινη σαν εχει μολις ξυπνησει προφανως δε μπηκα καν μεσα
αυτη τα λιγα παιδια η βολτα ηταν πολυ γρηγορη κ δε συγκρατησα πολλα πραγματα
η καταθεση θα γινει ψιλο αμεσα η λορενα μπηκε στη λιστα,ηθελα να δω κ την βικτωρια αλλα κ την τσαρινα που δε τις εχω δει απο κοντα
επισης θελω να ρωτησω αν η ελενα η ρουμανα που δουλευε στο πρασινο δουλευει ακομα??
κ γενικα οτι πληροφοριες-συμβουλες εχετε ειναι καλοδεχουμενες!!!!