Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.473
Πόντοι
2.846
Επεστρεψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................................................................................  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
αντε αυριο απο της 12 στην σειρα γιατι το μαρουλι της τσαρινας τελειωσε.κ θελη ευροπουλακια το κοριτση :gumtits: :gumtits:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Επεστρεψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................................................................................  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Θα ''ξεφούσκωσε'' από τα χοντος σεντερ.Μέχρι το καλοκαίρι να δεις που θα ξανά''αποσυρθεί'' και θα ξαναεπιστρέψει τα χριστούγεννα  :happy::happy:

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Βολτα σημερα το μεσημερι μετα απο πολυ καιρο. Φουλ καυλωμενος και με το 30αρι στο χερι ετοιμο για καταθεση . Μπηκα σε ολα τα σπιτακια και τελικα κατεθεσα στον βενζινα της περιοχης γεμιζοντας το αχορταγο ντεποζιτο του αμαξιου μου. Με τον βενζινα δεν εγινε τιποτα μη σας μπουν ιδεες  :2funny: . Απιστευτο το χαλι . Να θελεις να πληρωσεις και να μην υπαρχει τιποτα . Ουτε για κασκαντεριλικι δεν μου εκανε καποια το κλικ .

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Βολτα σημερα το μεσημερι μετα απο πολυ καιρο. Φουλ καυλωμενος και με το 30αρι στο χερι ετοιμο για καταθεση . Μπηκα σε ολα τα σπιτακια και τελικα κατεθεσα στον βενζινα της περιοχης γεμιζοντας το αχορταγο ντεποζιτο του αμαξιου μου. Με τον βενζινα δεν εγινε τιποτα μη σας μπουν ιδεες  :2funny: . Απιστευτο το χαλι . Να θελεις να πληρωσεις και να μην υπαρχει τιποτα . Ουτε για κασκαντεριλικι δεν μου εκανε καποια το κλικ .
στο Λας Βέγκας δεν έπαιζε τίποτα?

nithess1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια μια ερωτηση η νατασα τσαρινα δουλευει εαν ναι που?????ευχαριστω

jimakos.m3

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Η φλοριτα που δουλεύει την έχει. Πάρει κανείς από κολο?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Η φλοριτα που δουλεύει την έχει. Πάρει κανείς από κολο?
Γιατι δεν πας να δοκιμασεις ? Εχεις πολλες ερωτησεις που μονο απο κοντα θα σου απαντηθουν , ειναι και η χημεια στη μεση . Μπορει σε σενα να κανουν άλλα , ολες αυτες για τις οποιες ρωτας.

jimakos.m3

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Τη έχω πάρει την φλοριτα αλλά τώρα δεν ξέρω που δουλεύει κ κάποιος είχε αναφέρει ότι έβαλε κ πρωκτικο

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
αυτη μονο που την βλεπης κ την τομη που εχει στην κοιλοια την κανεις με ελαφρα πηδημστακια.
Φίλοι μου διαβάζω αυτά που γράφετε για τη συγκεκριμένη κοπέλα και θέλω να πω κάτι.
Η συγκεκριμένη ζει δέκα χρόνια στην Αθήνα και είναι γυναίκα γεννημένη.
Αν την βλέπατε πριν τρία τέσσερα χρόνια δεν θα κάνατε αυτά τα σενάρια για τρανσέξουαλ.
Έχει κάνει εξαιρετικά αποτυχημένες επεμβάσεις στον κώλο και στα χείλη.
Όπως η λενκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom