The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.294
- Πόντοι
- 40.655
Οχι ακομη... φτου ακομα και ο συνοδος μου για σας μου λεει.μας εχετε στοιχειωσει πχια
Αν σας λέει καλά πράγματα για μένα, σας βεβαιώ πως είναι όλα ψευδή.
Οχι ακομη... φτου ακομα και ο συνοδος μου για σας μου λεει.μας εχετε στοιχειωσει πχια
Οχι ,μην ανησυχειτε,ουτε ενας ανθρωπος δε μου εχει πει καλη κουβεντα για εσας![]()
"Ορέστης"; Μήπως αγαπητή μου "κυρία" εννοείτε ΑΝΕΣΤΗΣ;Ορεστης πολυ ωραιο το αρθρο σου ,το ευχαριστηθηκα. Αν σε ενδιαφερει , θα ηθελα να το συζητησουμε παραπανω ,οντας εμπειρος ,ισως μπορουσες να με βοηθησεις σε καποια θεματα που χρηζουν αναλυσης.
"Ορέστης"; Μήπως αγαπητή μου "κυρία" εννοείτε ΑΝΕΣΤΗΣ;
Και για την ακρίβεια δεν πρόκειται για αρθρο, πρόκειται για μια ιστορία γραμμένη σε 3 μέρη (αν βεβαίως αναφέρεστε σε εμένα).
οι κοινότοπες μαλακίες που γράφεις επιδρούν μόνο στον ναυαγισμένο δασκαλάκο που έχεις βαθιά μέσα σου
ποιους εννοεις τυπε που μοστραρεις τη φωτο σου σε μπουρδελοσαιτ?
εδω ειναι το θρεντ για τον μονοχικο μπουρδελιαρη
Πιες και κάπνισε θα σου κάνει καλό να ξέρεις.Προς το παρον απο τη δινη της βοτκα.
σωστα κυρια μου ειναι σαν να μην υπάρχει πιο δυστυχισμένο πλάσμα στον κόσμο από το φετιχιστή που ποθεί ένα γυναικείο γοβάκι, αλλά είναι αναγκασμένος να πάρει ολόκληρη τη γυναίκα.Παλι νευρακια σημερα; τι προβλημα ,υπαρχει καλε μου; καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος ,το οτι καποιοι μπορει να ειναι πιο συναισθηματικοι ανθρωποι ,δε τους κανει καλυτερους ή χειροτερους. Τι στερεοτυπο ειναι αυτο , οποιος δειξει λιγο συναισθημα να θεωρειται αγαπουλης ; δε γινεται ολοι να ειναι φωτοτυπια ,καποιοι θα ειναι και ετσι .
Παλι νευρακια σημερα; τι προβλημα ,υπαρχει καλε μου; καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος ,το οτι καποιοι μπορει να ειναι πιο συναισθηματικοι ανθρωποι ,δε τους κανει καλυτερους ή χειροτερους. Τι στερεοτυπο ειναι αυτο , οποιος δειξει λιγο συναισθημα να θεωρειται αγαπουλης ; δε γινεται ολοι να ειναι φωτοτυπια ,καποιοι θα ειναι και ετσι .
A tora υπερασπιζομαστε τους παρ ολίγον αγαπουληδες
Χτες τους κοροϊδεύαμε με τσιτάτα
Δώρα είστε ανισορροπη
σωστα κυρια μου ειναι σαν να μην υπάρχει πιο δυστυχισμένο πλάσμα στον κόσμο από το φετιχιστή που ποθεί ένα γυναικείο γοβάκι, αλλά είναι αναγκασμένος να πάρει ολόκληρη τη γυναίκα.

Μη μπερδευεστε αγαπητη μου. Η "κοροιδια " ηταν προς τους δηθεν φαλλοκρατες ,οι οποιοι το παιζουν βαρια πεπονια ενω καταβαθος ψοφανε να αγαπηθουν . Λες και θα τους δειρουμε αν εχουν κι αυτοι συναισθηματα ,οπως ολοι οι ανθρωποι.
Kαλα κάποιες σιγουρα θα τους υποτιμήσουν αν δειξουν αδυναμη στάση.