Ο καθε ενας διαλλεγει οποια θελει για να περασει καλα και δεν εισαι αξιος και κανενας να του πει τι θα διαλλεξει. Δεν μου λες επισης γιωργη. Οταν ο Καρελης ανεβασε κριτικη για τριπλο. Μαριαλενα σοφια και βερονικα γιατι μαζι με αλλους την εοεσες μονο στην βερονικα στην καρτελα κριτικων της και στο νημα της αλλα και στον καρελη? Τοσο σας ενοχλησε που εβαλε μεσα στην παρεα και την βερονικα? Τοσο πολυ εχετε προβλημα τελικα με οποιον ειδε και πληρωσε ειτε πολλα ειτε λιγα την βερονικα? Σε αυτα να μου απαντας και οχι οπως σε συμφερει και μετα ελα να μου μιλησεις για σανο. Γιατι τελικα το προβλημα το εχετε με οποιον ειδε και απολαυσε την βερονικα ειτε στην ωρα ειτε σε ολονυκτια. Τα ιδια και στον Ιαωαννη στα ντουο που εκανε μαζι της. Μονο σε αυτον και στην βερονικα επειδη τολμησε ο ιωαννης να πληρωσει και την βερονικα. Τοσο πια σας ενοχλησε που κονομαγε και η βερονικα?
Μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Δεν υπήρχε πρόβλημα με την κοπέλα , το πρόβλημα ήταν το προμότιον.
Τα έχουμε πει, το τοπ ξεκινά από αυτό που αξίζει, δεν δίνει κώλο στα 100, και όταν της τον κάνουν σουρωτήρι προσπαθεί με το προμοσιον να αλλάξει κατηγορία.
Επίσης έχουμε πει ότι ο Γιώργος στο τέλος δικαιώνεται.
Βγήκαν τα βίντεο και όλοι είδαν σε τι κοπέλα έβαζαν 10αρια.
Και οι ραγάδες που είχα γράψει στην κριτική και πέσατε να με φάτε ήταν πρώτο πλάνο.
Έγραψα ότι δουλεύει σε κλειστό κύκλο έσκασε το ντούο με Κατερίνα και με φωτο παρακαλώ.
Το καλοκαίρι το ξαναέγραψα, έσκασε η φωτο του Παλέρμο.
Επίσης μην λες πράγματα που δεν ισχύουν, ποτέ δεν έγραψα τίποτα για τα τρίο του Καρέλη, εγώ πρώτη φορά ασχολήθηκα όταν αμφισβήτησε την κριτική μου. Πολύ μετά δηλαδή από τις κρατικές του Καρέλια που ουδέποτε σχολίασα.