ρε φίλε......
άμα θες να πάρεις πρωτάθλημα γίνε ολυμπιακός...
εγώ θέλω να δω πρώτα μπάλλα.
και το 2004 εβλεπα κακοποίηση και κάτι πούτσες από Μαντζεστερ στο 40 με 5-0
Η ξεφτίλα του βάζελου στην ευρώπη ξεκίνησε από τον προπονηταρά τον οβραίο. Από τότε κατέρρευσε και όλη η ποιότητα του βάζελου......
αστο έχουμε άλλη αντίληψη για το ποδόσφαιρο.
ο σουμ έφυγς και με το εργο που άφησε παίρνεις έκτοτε τ αρχίδια του γαύρου...
ο βάτραχος έφυγε και με το έργο που άφησε ο γαύρος έπαιρνε πρωταθλήματα στο οτοπάιλοτ.......
Αρχηγε μου....μη βιαζεσαι...γαιτι μετα ξερεις τα λογια δε μαζευονται !!!
Το ξερω και το βλεπω οτι εχουμε τα χαλια μας...αλλα περιμενε να τελειωσει ο 1ος γυρος...και μετα αν εχεις δικιο θα τους βριζω μαζι σου....αλλα μεχρι τοτε....μαζεψε το καλυτερα !!!
Οσον αφορα τα 5 που λες απο τη Μαντσεστερ...ειναι αληθεια...τοσο οσο ειναι και τα 7 απο τη Γιουβε (μη ξεχνιομαστε ε...παντα καλοπροαιρετα μιλαμε!!!)
Πωλείτε Contreras, πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας 5 εκατομμύρια + δανικούς Καραγκούνη και ελεύθερη μεταγραφή τον Μόρις (εμείς τσάμπα τον πήραμε )..... Ζαγόρ γερά πάρτους τα λεφτά ...Επίσης σε δημοπρασία βρίσκετε ο Μπάγεβιτς...Καλεσμένοι στην δημοπρασία είναι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΗΡΑ...
Αρχηγε μου....μη βιαζεσαι...γαιτι μετα ξερεις τα λογια δε μαζευονται !!!
Το ξερω και το βλεπω οτι εχουμε τα χαλια μας...αλλα περιμενε να τελειωσει ο 1ος γυρος...και μετα αν εχεις δικιο θα τους βριζω μαζι σου....αλλα μεχρι τοτε....μαζεψε το καλυτερα !!!
Οσον αφορα τα 5 που λες απο τη Μαντσεστερ...ειναι αληθεια...τοσο οσο ειναι και τα 7 απο τη Γιουβε (μη ξεχνιομαστε ε...παντα καλοπροαιρετα μιλαμε!!!)
Εξω από τα επίσημα ο κόσμος μουρμούραγε ενώ κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Γιαννακόπουλος μερίδα κόσμου φώναξε: «Πες την αλήθεια».
Ο κύριος Γιαννακόπουλος τόνισε: «Αυτό δεν ήταν θέαμα και ομάδα. Ηταν συνονθύλευμα. Τι θέλετε να κάνουμε; Αυτοί που έχουν τα γένια και τα χτένια ας καθαρίσουν την ομάδα». Απευθυνόμενος προς τον κόσμο, συμπλήρωσε: «Λέω την αλήθεια».
Αρα λοιπον...ειμαι μια χαρα...το προβλημα θα ηταν να ειχα λιγοτερα ή περισσοτερα αρχιδια.
Εφοσον εχω 2 ολα καλα
παλι με χρονους με καιρους....παλι δικα μας θα ναι
καλά ρε, συζητάτε για Σουμ και λοιπά περίεργα όντα; όταν αγοράζεις προπονητή μόνο και μόνο επειδή κέρδισε τον Ολυμπιακό, τότε είσαι λίαν επιεικώς για τον πούτσο
Πωλείτε Contreras, πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας 5 εκατομμύρια + δανικούς Καραγκούνη και ελεύθερη μεταγραφή τον Μόρις (εμείς τσάμπα τον πήραμε )..... Ζαγόρ γερά πάρτους τα λεφτά ...Επίσης σε δημοπρασία βρίσκετε ο Μπάγεβιτς...Καλεσμένοι στην δημοπρασία είναι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΗΡΑ...
ρε παρτε τους κορνεδες οπος καναμε και εμεις μπας και δειτε λιγο χαρα και πρωτο τον απατεωνα τον βγενοπουλο που σας εταξε 80 μυρια και πηρε τον μελλιση.
Μαθετε απο τον γαυρο ρε γιατι και εμας μας φορτωθηκαν απατεωνες (κοσκο-ρουμπινιας)για να κανουν της δουλειες τους μονο.δωστε την ομαδα σε ανθρωπους που την αγαπανε π.χ. παυλος
καλά ρε, συζητάτε για Σουμ και λοιπά περίεργα όντα; όταν αγοράζεις προπονητή μόνο και μόνο επειδή κέρδισε τον Ολυμπιακό, τότε είσαι λίαν επιεικώς για τον πούτσο