Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
...απ αυτους ειμαι...Η γνώμη σου μετράει για την εμπειρία και δοκιμή. Άσπα πολύ καλή άν σου αρέσουν λεπτές κοπέλες
την Κατερίνα θέλεις να πεις που βαφτίστηκε Μαργαρίτα![]()
![]()
εννοείς την παλιά Μαργαρίτα με το κοντό μαλλάκι και το ωραίο πρόσωπο?Οχι,η Μαργαρίτα πάντα Μαργαρίτα ήταν......Η Κατερίνα βαφτίστηκε Αφροδίτη...![]()
...επίσης πάρα πολύ καλή......
εννοείς την παλιά Μαργαρίτα με το κοντό μαλλάκι και το ωραίο πρόσωπο?
Απο Εθ.Μακαριου καμια πληροφορια παιζει; εχει να προτεινει καποιος καποια κοπελα απο εκει; λεω να περασω σημερα...
Καλημέρα...Δε ξέρω αν είμαι εκτος θέματος. Θα ήθελα να μου πείτε ανάμεσα από τη Μαριάννα στο Central spa και την Ελένη στο Paradise ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη? Σας ευχαριστώ![]()
Η Τζέσικα από Συγγρού 40-42 ξέρει κανείς αν κάνει?
κανει μερακλη μου
Τύπε στο συγγρου 40-42 τζεσικα αλεσια μαρίνα σπατουλαρουν με υπομονή και γουστάρουν, ενώ και το μασάζ το κατέχουν αρκετά.ποιες που κανουν καλο μασαζ και καλο σεχχχχ κανουν και γλυφοκωλαδα καταπληχτική;;
ποιες που κανουν καλο μασαζ και καλο σεχχχχ κανουν και γλυφοκωλαδα καταπληχτική;;
Τύπε στο συγγρου 40-42 τζεσικα αλεσια μαρίνα σπατουλαρουν με υπομονή και γουστάρουν, ενώ και το μασάζ το κατέχουν αρκετά.
Συνέχεια της βόλτας:
Μαρνη 28 χτες δούλευε η Λουλού που παλιότερα εκτελούσε χρέη σερίφισας. Χτες είχε φορέσει το μίνι φορεματάκι, ήταν φρεσκολουσμένη και σαφώς ανανεωμένη. Πρόκειται για κινέζα μιλφ.
Η κινέζα Λίλη θα επανέλθει τις προσεχείς ημέρες.
Η Λουλού περνάει μέσα ή με τίποτα?