Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι αγαπη μου οποιος ειναι τρυφεροςΡόζα βάλε μέσα κ πίσω κίνηση είναι αμαρτία να μην είναι μες το μενού στάνταρ....
ρόζα έτσι κ το κάνεις κ αυτό κουλούρι μεσα στήν τιμή θα σαρωσεις εχω μάθει είσαι δυνατό μωρό σύντομα θα παίξει ματσ δυνατό ελπίζω να αντέχεις ετσιΝαι αγαπη μου οποιος ειναι τρυφερος![]()

Τα βυζια σου είναι φυσικά;
βγηκαν ετσι απο τη φυση μαλλον..Τα βυζια σου είναι φυσικά;
Χμ...απο κοντα ειναι καλυτερα..Τα βυζια σου είναι φυσικά;
κ απο μακριά μωρό μ θάνατος είναι τουρλαααΧμ...απο κοντα ειναι καλυτερα..

Κανει λιγο κρυο εξω..κ απο μακριά μωρό μ θάνατος είναι τουρλααα![]()
![]()

μπομπα ειναι..την παραδεχομαιτην ροζα την ειχα δει πριν καιρο 2-3 χρονια στην Νεα σμυρνη στο παραμυθι αν θυμαμαι καλα...ειχε ερθει με ενα παλικαρι με τον οποιο τσακωθηκαν και εφυγαν ξεχωριστα αφου πληρωσε αυτος πρωτα![]()
τα βυζομπαλα ειναι τεζα απο κοντα παντως !![]()
![]()
την ροζα την ειχα δει πριν καιρο 2-3 χρονια στην Νεα σμυρνη στο παραμυθι αν θυμαμαι καλα...ειχε ερθει με ενα παλικαρι με τον οποιο τσακωθηκαν και εφυγαν ξεχωριστα αφου πληρωσε αυτος πρωτα![]()
τα βυζομπαλα ειναι τεζα απο κοντα παντως !![]()
![]()
μωρο μου να ερθω στο σπιτι σας να με ζεστανεται με τρελα παιχνιδιαΚανει κρυο εΚανει λιγο κρυο εξω..
Ειμαστε σπιτακι με τη Λερα!!!

σαν την Τραπεζα με νουμερο πρωτεραιότητας χαχχαχαχαχαχχαχφιλε παρε σειρα γιατι την περιμενουμε κι αλλοι![]()
σαν την Τραπεζα με νουμερο πρωτεραιότητας χαχχαχαχαχαχχαχ