Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν ξέρω ποιοι ακριβώς σε έχουν γνωρίσει. Αλλά και να ήξερα, ρουφιάνος δεν είμαι.
Ίσως.Eσενα vril σε εχουν γνωρισει μελη του σιτε?
Έγινε διάνοια μου, εμείς που θέλουμε να χύνουμε στα 10 λεπτά φυσιολογικά είμαστε ανάπηροι. Τουλάχιστον δεν το παίζουμε γαμίκοι με 2 γκόμενες που έχουμε πηδήξει ως τα 40.καλά χαιρετίσματα ...
βρε δε γ...στε λεω γω εσυ και ο αυτιστικός
πολύ έκανα την αποκλειστική ατόμων με αναπηρία
άντε γεια
Δε θα θελες να ηξερες τι λενε για σενα
Αν ήξερες, δε θα με ρωταγες.Δε θα θελες να ηξερες τι λενε για σενα![]()
Ξέρω και πολύ καλά μάλισταΑν ήξερες, δε θα με ρωταγες.
αμα σκεφτοταν λογικα θα τον στελνανε στους ψυχιατρους?Kαι όλο αυτό που έκανες σου φαίνεται λογικό?
Ίσως γι' αυτό τους το κάνουν κιόλας. Ώστε δηλαδή να μην απολαμβάνουν το σεξ που κατά το ισλάμ είναι αμαρτία.
Η αστειευεστε η απλως ειστε ασχετοι και λετε ο,τι σας κατεβει. Εχω κανει περιτομη 19 χρονων λογω φιμωσης και τα αποτελεσματα πριν και μετα ειναι θεαματικα. Οι δε γυναικες οι πιο πολλες για να μη πω ολες, τρελαινονται, τους αρεσει.
Μπορεί να μην έχεις δική σου γυναίκα αλλά έχεις δίπλα σου το Θεό. Αρκεί ένα σου κάλεσμα για να γεμίσει το πνεύμα Του την ψυχή σου. Ο Θεός μοναχικέ μπουρδελιάρη σε αγαπάει γιατί είσαι τίμιος και ειλικρινής. Και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.
Ο Θεός έχει στείλει τις ιερές του δούλες για να τις γαμάνε οι μοναχικοί άντρες. Όποιο δεσμευμένο λαμόγιο κάνει κατάχρηση της εντολής του Θεού και ξενογαμά στα κρυφά θα καεί στην κόλαση. Η οργή του Θεού είναι μεγάλη για τα σιχαμένα λαμόγια.

Αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα είχαμε γίνει βιαστές. Με ποιο δικαίωμα το κάθε βρωμόμουνο αποφασίζει αν θέλει να το γαμήσουμε ή όχι; Δεν μας αρέσει το φλερτ και τα αστειάκια. Είμαστε ευθείς χαρακτήρες, είμαστε τα λεγόμενα παλιά αρσενικά.
Ο Θεός έχει στείλει τις ιερές του δούλες για να τις γαμάνε οι μοναχικοί άντρες. Όποιο δεσμευμένο λαμόγιο κάνει κατάχρηση της εντολής του Θεού και ξενογαμά στα κρυφά θα καεί στην κόλαση. Η οργή του Θεού είναι μεγάλη για τα σιχαμένα λαμόγια.