Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όταν εσύ βάζεις στη γυναίκα ολόκληρη πούτσα, το να δεχτείς ένα κωλοδάχτυλο αποτελεί μια ιπποτική κίνηση αλτρουισμού.

σου μαστορα εχει φτασει σε τιτανια ορια
Μα δε διαφωνώ. Αναφέρομαι σε κατι σχόλια rigormortis, acapoeira, stekas κλπ, οι οποίοι εκθειάζουν το πολύωρο σεξ και προσπαθούν να πείσουν ότι αυτό είναι που ζητάνε και οι γυναίκες.Vril έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα στο νόμο με τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η μέση διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι 5,4 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το 10-λεπτο στα μπουρδέλα για τους περισσότερους είναι αρκετό.
Αυτό πάντως ψιλο ισχύει. Το έχουνε πάθει ρε οι γκομενες; Και δεν λέω μόνο για τις εργαζόμενες...Βασικά ποτέ δεν το έχω ζητήσει. Αυτές που μου το έχουν κάνει πήραν την πρωτοβουλία από μόνες τους.
Α γεια σου. Αφού κι αυτές για 5 λεπτά μόνο θέλουν να γαμηθούν. Και χωρίς να υπάρχει μια τσατσά απέξω να χτυπήσει την πόρτα απαραίτητα. Άλλο αν κάποιες είναι 'βραδυφλεγεις' και πάνε να σε φορτώσουν με τύψεις επειδή είσαι 'ψεκαστε, σκουπίστε', δηλαδή φυσιολογικός.Vril αυτοί που αναφέρεις λένε πάντα υπερβολές για να το παίξουν κάποιοι. Μια 52-χρονη τσατσά που γαμούσα και ήταν χωρισμένη μου έλεγε ότι ο πρώην άντρας της έπινε και μετά τη γαμούσε και δεν τελείωνε με τίποτα και αυτό τη χάλαγε πολύ.
Θα πέσουν να με φάνε, αλλά το να γαμάς με τις ώρες και να μην τελειώνεις δεν είναι σε καμία περίπτωση προσόν. Όλες μου οι γκόμενες όταν έκανα πάνω από 15 λεπτά να τελειώσω (συνήθως στο 2ο γύρο), δυσανασχετούσαν και με πιέζανε με τον τρόπο τους. Και αυτό παρόλο που είχαμε άνεση χρόνο, σε αντίθεση με την πουτάνα στο μπουρδέλο. Μπορεί να νομίζανε και ότι είμαι ανίκανος, ποιος ξέρει τι έτρεχε στο μικρό τους το μυαλό... Ο 2ος γύρος συνήθως είναι καταστροφή. Υπάρχει δηλαδή μια σοφία στο "γαμάω 5 λεπτά και φεύγω".
Τις τελευταίες φορές δεν μπορώ με τίποτα να ολοκληρώσω στο μπουρδέλο. Ίσως να φταίει ότι βαράω μ*λακία κάθε μέρα. Κάθε προσπάθεια όμως να την περιορίσω αποβαίνει άκαρπη. Τι να κάνω;
αλτρουισμος ειναι να δινεις λεφτα στην γιουνισεφ.Όταν εσύ βάζεις στη γυναίκα ολόκληρη πούτσα, το να δεχτείς ένα κωλοδάχτυλο αποτελεί μια ιπποτική κίνηση αλτρουισμού.
στην ψηφοφορια δεν απαντησαν ολοι. δεν είναι υποχρεωτικη ψηφοφορια. αφορα ένα θεμα γκεη οποτε απαντησαν οι ενδιαφερόμενοι γκεοι και καποιοι αλλοι περίεργοι. ωρα να μας πει ότι αυτά είναι και τα πραγματικα ποσοστα παλι ο τρελοςΤύποι κράζετε τον Πίκερ για το δάχτυλο αλλά στην ψηφοφορία που παρέθεσε μόνο 1 στους 3 δεν τρώει :-