mispiggi1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου καλησπέρα το κορίτσι δεν δουλεύει πια και από ότι ακούγεται λύπη εκτός Ελλάδας.
Φίλε μου καλησπέρα το κορίτσι δεν δουλεύει πια και από ότι ακούγεται λύπη εκτός Ελλάδας.
την ξηρασία εσυ πως την αντιληφθείς αφου δεν την έχεις πάρει την κοπέλα! Τι είχες και τι έχασες λοιπόν... Και με τη Βερόνικα και χωρίς αυτη πάντα υπάρχει κατι ιδιαίτερο στο χώροΚαλημερα συναγωνιστές. Με χαρα βλεπω να επιστρέφει μια απο τις πιο όμορφες κοπέλες και με ενα απο τα καλυτερα σέρβις κατα γενική ομολογία. Αν και δεν ειμαι στους τυχερούς που έχουν δοκιμάσει, βλεπω πτι απο τότε που αποσύρθηκαν Ναγια και Βερόνικα, υπήρχε μια ξηρασία στο χώρο χωρίς κατι ιδιαίτερο να υπαρχει σαν επιλογή.
Με χαρα λοιπον να μπορέσουμε επιτέλους να τα πούμε κοριτσαρα και αν κάποιος φιλος εχει τροπο επικοινωνίας θα το εκτιμούσα δεόντως
Μπα. Τι βλεπω ? Καινουργια κολοτρυπιδα ?Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
δεν δουλεύω κ έχω φτιάξει τη ζωή μου .σταματηστε απλα νασχοληστε κάθε τόσο μαζί μου .
περνάω τελεια κάνω τη Ζωάρα μ Κ ετσι θα συνεχίσω
Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
Μπα. Τι βλεπω ? Καινουργια κολοτρυπιδα ?
...Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά πως είμαστε όλοι τόσο σίγουροι ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε χτες ο Palermo είναι πρόσφατη?
Ο Palermo απλά ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς να πει τίποτα περισσότερο ...."απλά ότι ζει και βασιλεύει και είναι μια χαρά", τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο....
Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά πως είμαστε όλοι τόσο σίγουροι ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε χτες ο Palermo είναι πρόσφατη?
Ο Palermo απλά ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς να πει τίποτα περισσότερο ...."απλά ότι ζει και βασιλεύει και είναι μια χαρά", τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο....
δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις τι παιζει φιλε... προσφατη ξε προσφατη η φωτο βλεπω να σκαει μπομπα συντομα
Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά πως είμαστε όλοι τόσο σίγουροι ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε χτες ο Palermo είναι πρόσφατη?
Καλημερα σε όλους,είμαι από αυτούς που δεν έχουν συναντηθεί με τη κοπέλα,υπάρχει κανένας που να ξέρει το τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί της??? Η κάποια άλλη πληροφορία??
Εννοω ξηρασία φιλε μου καθώς δεν υπαρχει κατι που να ενθουσιάζει όσο αυτες οι δυο που ανέφερα!!
Ρε μαν σοβαρά τώρα. Έχουν τουράρει ένα σωρό καυλάκια και δεν βρήκες κάτι αξιόλογο?
Και σε ενθουσιάζει το να πληρώσεις 250 σε κάτι που αξίζει τα μισά?
Από τα βίντεο και τις φωτο που κυκλοφόρησαν είδες κοπέλα για 250?
Και εσύ στους εκλεκτούς ήσουν ρε man?
Τούνελ της την έκαναν στην Μύκονο.