SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.315
- Πόντοι
- 6.796
Όχι ρε τρελέ
Αυτή γούσταρε να τραβάω βίντεο.
Δε τη λες πιο μουναρα απ τη Βερονικα πάντως..
Όχι ρε τρελέ
Αυτή γούσταρε να τραβάω βίντεο.
Εγω λεω για το αν ειναι αυτη στο βινδεο να ρωτησουμε τον πιπιγιωργο που σιγουρα την εχει δει απο κονταρε τυποι ας αφήσουμε τα κατουρα και τις ιστοριες.Η κοπελα δεν ηταν η Βερονικα στο βιντεο,παμε παρακατω.
Σε συγχωρώ για την λάθος σύγκριση γιατί δεν την έχεις συναντήσει. Σαφώς η κοπέλα στην φωτό είναι ΑΝΩΤΕΡΗ τουλάχιστον ως προς την μούρη!Δε τη λες πιο μουναρα απ τη Βερονικα πάντως..
Σε συγχωρώ για την λάθος σύγκριση γιατί δεν την έχεις συναντήσει. Σαφώς η κοπέλα στην φωτό είναι ΑΝΩΤΕΡΗ τουλάχιστον ως προς την μούρη!
Τοτε πάσο! Γούστα είναι αυτά τυπε μουΠοια δεν έχω συνατήσει? Νομίζεις..
Παίζει να βρήκες και την πιό μή κολακευτική φωτό της που να κυκλοφορεί στο Internet.Δε τη λες πιο μουναρα απ τη Βερονικα πάντως..
Πως το λέει μια παροιμία..; πουτανας μοιρολόι μην το πιστεύεις; Έλα τυπε μου ότι ισχύει για κάποιους δεν ισχύει για άλλους. Βασικός κανόνας...! Σε άλλους δίνουν κωλο σε άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει παντούΠάντως έκανε δηλώσεις περί του αντιθέτου κάποτε.
Παίζει να βρήκες και την πιό μή κολακευτική φωτό της που να κυκλοφορεί στο Internet.
Φυσικά και δεν λέω ότι μοιάζει και έτσι:
http://[URL unfurl="true"]www.xbiz.com/images/news/201463_r7.jpg[/img[/URL]]
Chicha :hi: Εσύ που έχεις δεί το video με εμένα και την Adriana για πές τους.. :rolleyes:
[/quote]
Ναι αμα βαφτεί και ντυθεί κατάλληλα γινετε μουνάρα για αυτο ποσταρα αυτη τη φωτο.. ιδια συνομοταξίας ειναι και η Βερόνικα που με το ανάλογο ντύσιμο/στήσιμο/μακιγιάζ τη λες μουνάρα επισης... ;)
Παίζει να βρήκες και την πιό μή κολακευτική φωτό της που να κυκλοφορεί στο Internet.
Φυσικά και δεν λέω ότι μοιάζει και έτσι:
http://[URL unfurl="true"]www.xbiz.com/images/news/201463_r7.jpg[/img[/URL]]
Chicha :hi: Εσύ που έχεις δεί το video με εμένα και την Adriana για πές τους.. :rolleyes:
Εμένα πάλι η συγκεκριμένη Μαρεσει στην προηγούμενη..!!!! :) :)
[/quote]
Αυτο το νεαρο καυλιδιο στην φωτο , ειναι απλα μια γλυκια κοπελιτσα με απλα γλυκο μουτρακι , αμερικαν σταιλ , και απλα ντελικατο κορμακι , μονο αμα την μασκαρουν και μεικαπαρουν για τσοντα γινεται πιο πουτανε , και εννοειτε οτι δεν συγκρινεται με την εκφυλη βυζοΒερονικα με τις μπουταρες και την απιστευτη κωλαρα , ανομοια πραγματα για συγκριση φιλοι μου αυτο μπορει και να το επιβεβαιωσει και ο πιπιγιωργηςΔε τη λες πιο μουναρα απ τη Βερονικα πάντως..
Εγω λεω για το αν ειναι αυτη στο βινδεο να ρωτησουμε τον πιπιγιωργο που σιγουρα την εχει δει απο κοντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λέγε..δεν σου άρεσε στο βίντεο που σου έδειξα όταν γύρισα από L.A τον Γενάρη;?Αυτο το νεαρο καυλιδιο στην φωτο , ειναι απλα μια γλυκια κοπελιτσα με απλα γλυκο μουτρακι , αμερικαν σταιλ , και απλα ντελικατο κορμακι , μονο αμα την μασκαρουν και μεικαπαρουν για τσοντα γινεται πιο πουτανε , και εννοειτε οτι δεν συγκρινεται με την εκφυλη βυζοΒερονικα με τις μπουταρες και την απιστευτη κωλαρα , ανομοια πραγματα για συγκριση φιλοι μου αυτο μπορει και να το επιβεβαιωσει και ο πιπιγιωργης![]()
![]()
![]()
...
Αλλά όταν τα έγραφα εγώ βγαίνετε να κάνετε τους έξυπνους μπας και γαμησετε μισοτιμης.
Ξεφτίλες.
πες τα αγοριΔεν ήθελα να γράψω τίποτα γιατί όταν γίνεται ξεφτίλα ένας άνθρωπος έστω και από την βλακεια του αφού κάθισε να την τραβάνε βίντεο καλύτερα να σιωπας.
Αλλά επειδή είσαι εξυπνάκιας στις σελίδες που έσβησε ο admin όλοι την αναγνώρισαν και έγραψαν ότι είναι κάτω του μετρίου.
Αλλά όταν τα έγραφα εγώ βγαίνετε να κάνετε τους έξυπνους μπας και γαμησετε μισοτιμης.
Ξεφτίλες.
Πές τα φίλε,που μας είχαν φλομώσει στο ψέμα όλοι οι γαμπροί..
Πάντως έκανε δηλώσεις περί του αντιθέτου κάποτε.
Σιγά που την είχε πάρει ρε! Μόνο τον έρωτα του της εκδήλωνε στα μηνύματα που ανταλαζαν. Αλλά περιμένω κ την άποψη του ντεβιλιασμενουΟ ένας γαμπρός μίλησε πριν από σένα, να μας πει αυτό που είδε στο βίντεο άξιζε 250 την ώρα χωρίς το κατούρημα ?
Αουτς ετσουξαν...!!! Ποιο από όλα ήταν το δικό σου τελικά;Κάθε τόσο ψάχνετε αφορμές
Μια με είδαν Σουηδία σταεροδρομιο υποτίθεται Κ τωρα
Σταματηστε νασχοληστε μαζί μου απλα
Όσοι με έχουν γνωρίσει ξέρουν ότι μονο ενα ειναι δικό μου και δεν εχει κ την άδεια μου να μπει οπουδήποτε οι υπόλοιποι μείνετε στις θεωρίες δεν ασχολούμαι με την κάθε μαλακια που λέει π καθένας σας κάθε τόσο δεν πρόκειται ασχοληθώ ποτε περνάω τελεια κάνω τη Ζωάρα μ Κ ετσι θα συνεχίσω