pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.578
- Πόντοι
- 1.796
το ξερω γιωργο ευχχαριστω για ολα
και του χρονου θα πληρωθεις καλα να ξερεις ;)
και του χρονου θα πληρωθεις καλα να ξερεις ;)
Μετα το 3λεπτο σφυροκοπημα θα σου δώσει και 10 ευρώ... οχι παντως για το μαλλί....
Α, πολύ ωραία , δε θα μου χαλάσει και το μαλλί !!! Χα, χα !!
Α, πολύ ωραία , δε θα μου χαλάσει και το μαλλί !!! Χα, χα !!
Tι υποθεση μου ρε φιλε μονος σου τα λες
Έλα μωρό μου. Πότε θες να συναντηθούμε; :-*
Έλα μωρό μου. Πότε θες να συναντηθούμε; :-*
πως γίνεται ένας άνθρωπος να παραδεχεται δημοσίως ότι παρακαλάει γονυπετής μυξοκλαίγοντας
πουτάνες και γκόμενες επι δεκαετίες (μια γκομενα που είχαν σχέση την παρακαλάει 15χρόνια να γυρίσει) και μετά να μπαίνει εδω μέσα και να επαίρεται ότι δεν δίνει σημασία στις γκομένες ?
πως γίνεται να λέει ότι ειναι βιαστής και να λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή των γυναικών
και να επιμένει ότι με τις πουτάνες κάνει ρομαντικό έρωτα και να αγαπουλιάζει ?
πως γίνεται όλο αυτό το ξεφτυλίκι να το δικαιολογεί ότι άπαξ και κάποιος βάλει το πέος του μέσα στον κολπο μιας γυναίκας αυτομάτως αυτο τον νομιμοποιεί να ξεφτυλίζεται στα παρακάλια στα γονατίσματα και στα κλάματα για πάρτη της ?
Rigormortis πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι το σεξ πέρα από την ηδονή εμπεριέχει και την έννοια της υποταγής του παθητικού στον ενεργητικό. Αυτή την έννοια έχει όταν λες σε κάποιον "θα σε γαμήσω". Οι πουτάνες υποτάσσονται σε όλους όσους τις γαμάνε, γι' αυτό θεωρούνται και ξεφτιλισμένες. Οι γκόμενες υποτάσσονται σε λίγους άντρες σχετικά με τις πουτάνες και αυτό άλλωστε εννοούν όταν περηφανεύονται ότι τις γαμάει "μόνο ένας". Όταν μια γκόμενα ή μια πουτάνα την έχεις γαμήσει, όσο και να πυρφορίζεις μετά μαζί της αυτή η γυναίκα ξέρει καλά ότι έχεις μπει μέσα της, ότι την έχεις σεξουαλικά υποτάξει.
εχεις σκεφτει οτι σε γραφουν στην μουναρα τους;
Οι πουτάνες υποτάσσονται σε όλους όσους τις γαμάνε, γι' αυτό θεωρούνται και ξεφτιλισμένες.
Βέβαια εμείς τις αγαπάμε ακριβώς για το λόγο αυτό. Μας αρέσει να δίνουμε αξία ειδικά σε αυτές τις ξεφτιλισμένες.![]()
Αν ειχα παιδι, θα προτιμούσα κορη πουτάνα
παρά γιο που τρωει δάχτυλα και ονειρευεται μαύρες πούτσες
Αν ειχα παιδι, θα προτιμούσα κορη πουτάνα
παρά γιο που τρωει δάχτυλα και ονειρευεται μαύρες πούτσες