Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
άντε να δούμε....τι ξυνεσαι εσυ?
Η μπαχαλοποιηση του site προσωποποιημενη
γεια σου κουκλαραΓεια σας!![]()
![]()
![]()
γεια σου κουκλαρα
να σας πω ότι για όποιον θέλει ραντεβού σε χοτέλ ή σε σπίτι στη Γλυφάδα η τιμή είναι 90 ευρώ και όχι 100. φιλάκια
και η τιμη περιλαμβανει φουλ πακετο?να σας πω ότι για όποιον θέλει ραντεβού σε χοτέλ ή σε σπίτι στη Γλυφάδα η τιμή είναι 90 ευρώ και όχι 100. φιλάκια
όχι, 2 φορές απλά, anal συν 40. Οποιος πάρει για παζάρι κλπ ας μην πάρει καθόλου πια. Είναι μια ευκολία για σωστούς και καλούς πελάρες στη γειτονιά, τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.και η τιμη περιλαμβανει φουλ πακετο?
Πολύ καλό!!!Ενδιαφέρον!!!
τί ρωτάς συ ρε στο πμ, όταν λέω σπίτι εννοώ στα σπίτια σας, όχι στο δικό μου, χιχι! Οποιος καθωσπρέπει θέλει να πάω σπίτι του, όχι σε όποιον να ναι φυσικά χιχι! Α γι αυτό είπες ενδιαφέρον , σε καλάρεσε, σιγά μην σας τραπεζώσω κιόλας. Σπίτι μου δεν μπαίνει κανείς! Κι εσύ όλο ρωτάς, από ραντεβού χίλια χρόνια να κάνω αυτή την δουλειά δεν θα ρθεις, οπότε τί ρωτάς χιχι!

δεν ειμαστε λαικη να σου κανω παζαριόχι, 2 φορές απλά, anal συν 40. Οποιος πάρει για παζάρι κλπ ας μην πάρει καθόλου πια. Είναι μια ευκολία για σωστούς και καλούς πελάρες στη γειτονιά, τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.
ΧΙ ΧΙ :S :S :Sτί ρωτάς συ ρε στο πμ, όταν λέω σπίτι εννοώ στα σπίτια σας, όχι στο δικό μου, χιχι! Οποιος καθωσπρέπει θέλει να πάω σπίτι του, όχι σε όποιον να ναι φυσικά χιχι! Α γι αυτό είπες ενδιαφέρον , σε καλάρεσε, σιγά μην σας τραπεζώσω κιόλας. Σπίτι μου δεν μπαίνει κανείς! Κι εσύ όλο ρωτάς, από ραντεβού χίλια χρόνια να κάνω αυτή την δουλειά δεν θα ρθεις, οπότε τί ρωτάς χιχι!
δεν ειμαστε λαικη να σου κανω παζαρι
να χαμε να λέγαμε, αυτά απευθύνονται σε κυρίους που επιθυμούν πραγματικά ραντεβού, μη τα παίρνεις προσωπικά!

οκ κουκλα σορυνα χαμε να λέγαμε, αυτά απευθύνονται σε κυρίους που επιθυμούν πραγματικά ραντεβού, μη τα παίρνεις προσωπικά!
σίγουρα δεν απευθύνομαι σε σένα, άστο μην ασχολείσαι με το θρεντ μου. Τώρα ναι ίσως και να μαι 150 ευρώ σε άλλες περιοχές, είναι ακριβή τί να κάνουμε. Οποιος θέλει και μπορεί, αλλιώς αλλού τη Μάρθα τη βούρτσα κλπ. ξέρετε σεις. χιχιαν καποιος δεν θελει και 10 ζωες να περασουνε δεν προκειται να κανει ραντεβου
θα επικαλεστει κοψε 10-20 ευρω γιατι εισαι ακριβη
το anal το κοστολογεις ακριβα και αλλα τετοια παζαρια του κωλου![]()