Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μολδαβη,οτι βλεπεις στις φωτο,περιστασιακα ειναι Ελλάδα και εχει αρκετα οικονομικα προβληματα,δεν το κανει απο επαγγελμα,αλλα απο ανάγκη,πάντως αν γουσταρει τα κανει ολα...δεν ειναι και το τελειο σωμα,αλλα δεν ζηταει και πολλα λεφτα...την εχω συναντήσει παλαιοτερα..μιλαει Αγγλικα,ρωσικα και Αραβικα...οχι Ελληνικά.Αυτο τι λεει συναδελφοι? ..το εχει τσεκαρει κανεις?
Thnx) θα κινηθω..αναλογωςΜολδαβη,οτι βλεπεις στις φωτο,περιστασιακα ειναι Ελλάδα και εχει αρκετα οικονομικα προβληματα,δεν το κανει απο επαγγελμα,αλλα απο ανάγκη,πάντως αν γουσταρει τα κανει ολα...δεν ειναι και το τελειο σωμα,αλλα δεν ζηταει και πολλα λεφτα...την εχω συναντήσει παλαιοτερα..μιλαει Αγγλικα,ρωσικα και Αραβικα...οχι Ελληνικά.
Κοίτα, όντως δεν λειτουργεί σαν επαγγελματίας και αν σε γουστάρει κάνει καλό κρεβάτι. Ωστόσο δεν εχω ξαναπάρει γιατί η κοπέλα ειχε πολλά θέματα προσωπικά και ψυχολογικά. Έξυπνη με ενδιαφέρον social, αλλά εντελώς αλκοολική, χαλασμένα δόντια τότε (η οδοντοστοιχία στις φώτο είναι ολοκαίνουργια..) κλπ. Προσωπικά αυτά με χαλάσανε... όλα αυτά πριν απο 1 χρόνο, ίσως έχουν αλλάξει τώρα.Καθαρή είναι αυτή η τελευταία που λέτε; Γιατί σε παλιότερα μυνήματα δεν είχαν γραφτεί και τα καλύτερα....

Έχω μιλήσει μαζί της (μόνο στα αγγλικά). Βρίσκεται προς πλ. βικτωρίας μεριά. Η γκόμενα είναι σε πλήρη αφασία. Δεν ξέρει τι της γίνεται. Θεωρεί ότι δεν είναι πουτάνα, αλλά ζητάει χρήματα. Μάλιστα μου είπε ότι δεν είναι πουτάνα και να μην την ξαναενοχλήσω, πλην όμως μου ζήτησε 70 ευρώ για sex. Τη ρώτησα για το πρόγραμμα (french kiss, anal, κλπ) και μου είπε ότι σιχαίνεται τα φιλιά και ότι δεν είναι καμιά πουτάνα να κάνει anal μόνο με 70 ευρώΚοίτα, όντως δεν λειτουργεί σαν επαγγελματίας και αν σε γουστάρει κάνει καλό κρεβάτι. Ωστόσο δεν εχω ξαναπάρει γιατί η κοπέλα ειχε πολλά θέματα προσωπικά και ψυχολογικά. Έξυπνη με ενδιαφέρον social, αλλά εντελώς αλκοολική, χαλασμένα δόντια τότε (η οδοντοστοιχία στις φώτο είναι ολοκαίνουργια..) κλπ. Προσωπικά αυτά με χαλάσανε... όλα αυτά πριν απο 1 χρόνο, ίσως έχουν αλλάξει τώρα.
γνωριζουμε κατι?
υφίσταται στο athens diva πλέονπαιδια μπορειτε να βοηθησετε αν η συγκρκριμενη υφισταται και αν αξιζει ?
ναι αξιζειπαιδια μπορειτε να βοηθησετε αν η συγκρκριμενη υφισταται και αν αξιζει ?
Και στο mamba κανονικάυφίσταται στο athens diva πλέον
υφίσταται στο athens diva πλέον