Έχει ξεφτιλιστεί τόσο το θέμα "βερονικα" ! Βλέπω γίνεται προσπάθεια να ξαναζεσταθεί το θεμα με επιθέσεις (κατω απο τη μέση) σε άλλες εργαζόμενες. Και να πω δεν εχουν νημα...οκ καπου πρεπει να γίνει αυτο. Μα στης Βερόνικας?
Σκορπιε αν αναφέρεσαι σε εμένα, η σελίδα της Βερονικας είναι το μέρος που συχνάζουν αυτοί που με έδιωξαν (με εσένα συμπεριλαμβανομένου) από το νήμα της... καμαρωνοντας!
Αλλά μη σας φαίνεται περίεργο που διάλεξα αυτό το μέρος, αφού είναι το ιδανικό για σχολιασμό και βρίσιμο...
Έτσι δεν κατάλαβα γιατί με προειδοποιησαν οι διαχειριστές αφού όποιος γράφει εδώ κοροϊδεύει, βρίζει, ειρωνεύεται και ελάχιστα ασχολείται με την Βερόνικα (δεν έχω ιδέα ποια είναι, και δεν έχω όρεξη να διαβάσω 700+ σελίδες)
Σχεδόν όλοι εδώ μέσα θα έπρεπε να εχουν πρασινίσει όπως εγώ!
Κάποιος από εσάς μου έκανε αναφορά, και τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ήταν η αγαπημένη σας...
Πάντως αν μου γυρευε συγνώμη τότε για την συμπεριφορά της, δεν θα ασχολιομουν με αυτή και μάλλον θα την συναντουσα με την πρώτη ευκαιρία... για να διαπιστώσω αν είναι αλήθεια ή ψέματα αυτά που λένε... Τώρα έχω μόνο τις χειροτερες εντυπώσεις...