The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
Ακου "σερνικε" τυπε. Καταρχην μιλας για ατομο που δεν το ειδεςποτε στην ζωη σου. Να σου θυμησω οτι επιβεβαιωσες τον αποκ για το οτι ο ιδιος χαλαει περισσοτερα σε πορνογαμησια απο οσα βγαζω μηνιατικο. Με γνωριζεις και μαλιστα και τι δουλεια κανω και αν αυτα ειναι τα μονα εσοδα που εχω; δειγμα πορωτο οτι τρολλαρεις και ειδικα με ατομα που δεν γνωριζεις.
Την ειδες ποτε μπροστα σου για να ξερεις ουι ειναι αυτη που ειδες στα περιβοητα βιντεο? Και για τηκεφωνο που ζητησες και για το παρτυ δεν πηρες απαντηση... Στους βερονικοαγαμητους κι εσυ μαζι....
Για το ποσα κιλα ζυγιζουν τ αρχιδια σου τωρα. Οταν ειχα αντιπαραθεση με τον thescorpio στο νημα της αρετουλας και μιλαγα για μαριαλενα ναγια και βερονικα γιατι εστιασες μονο στην βερονικα; να σου θυμησω τι μου απαντησες. Την μαριαλενα την ειδες μια φορα περασες καλα. Δεν σε αφησε δηλαδη αγαμητο ντροπη να την κραξεις. Την ναγια σου εστειλε μονη της ειπες μολις ηταν στην αρχη η κοπελα και αρνηθηκες ευγενικα. Ο λογος της ομως σε χορτασε ντροπη να την κραξεις και αυτην. Αντιθετα η βερονικα δεν σου εδωσε ποτε σημασια και σε εβαλε στην λιστα με τους βερονικοαγαμητους.
Κραζεις σε καθε νημα ηλιανες βερονικες οτι προτιμουν ιωαννηδες που κανουν ωραια και μεγαλα ραντεβου κραζοντας ταυτοχρονα τον ιωαννη. Ο ιδιος μαζι με την βερονικανξενυχτησε και την ναγια. Αλλα ειπαμε ο λογος της ναγιας σε χορτασε... Ο ιδιος ξενυχτησε μαριαρενα με αγγελικη αλλανειπαμε η μαρισλενα σε εβγαλε βομτα. Η δε αγγελικη αν προσβληθει εμεσσ η αμεσα θα εχεις να κανεις με τον ζαντρεν. Και ο ζαντρεν βγαζει αφρους απο το στομα και μαυριζει κοσμακη... Δεν σε παιρνει δηλαδη ουτε εκει να κελαηδησεις και να κραξεις. Αλλα ειχες τα καμπανελια μονο στα ξενυχτια της βερονικας να κραξεις και να ειρωνευτεις. Αα με δικαιολογια προς τον ιωαννη οτι η βερονικα τον εξεθεσε επειδη του εκανε κριτικη. Μπαρμπουτσαλα δηλαδη.
Αληθεια στης ολγας γιατι δεν κανεις την ιδια ειρωνια αν δινει καλα γλωσσοφιλα πριν η μετα την ουρολαγνεια; γιατι δεν την αποκαλεσες και αυτην κατρουλου; ειπαμε ειναι ο ζαντρεν στην μεση ντροπη ειναι φιλος ο ζσντ....
Σημειωση. Σεβομαι στο απολυτο την κυρια ολγα και το σχολιο δεν παει προς αυτην με σκοπο να την προσβαλλω. Θα ενημερωσω και την ιδιαν σε πμ...
Απλως ρε ελληνα αφου ειναι η μια για το πουτσο γιατι δεν ενοχλεις και την αλλη; δικαιολογιες της πουτσας οτι η ολγα δεν το εκρυψε και το εχει αναρτησει στις υπηρεσιες της δεν λαμβανονται υποψιν
Κοντολογις η επιθεση σου ειναι επιλεκτικη και με δολ. Το γιατι θα το διαβασεις στν επιλογο.
Εισαι και κουτσομπολης. Πως μου το ειχες οει στης αρετουλας τοτε; οτι δεν σε νοιαζει ποιους εχω φιλους, αλλα με ρωταγεα απο που κι ως που αποδεχτηκα το αιτημα φιλιας της. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις ξεφυλισει το προφιλ μου σελιδα σελιδα για να βρεις πατηματα να εχεις να μου χτυπησεις οπως τα κονε... Στα οποια κονε που ζητησα μολις ρωτηθηκα αν σε γνωριζω για να παρει συστασεις το ατομο του ειπα να ξεχασει τι του ζητησα... Αλλα σου εμεινε μονο το οτι ψαχτηκα οπως ολος ο κοδμος για κονε με πουτανες. Α και για να σε προλαβω. Εχω ζητησει και βοηθεια και μου δοθηκε και απον τον ζαντρεν για την αγγελικη. Και για να ακριβολογω ο ζαντ ηταν ο δευτερος που μιλησε για εμενα στην αγγελικη. Ο πρωτος ηταν ο ιωαννης. Τραβα τωρα να μου χτυπησεις οτι ζηταω κονε να γαμησω. Θα μου κανεις τα μουτρα κρεας λεμε.
Οπως ολοι λοιπον ετσι κι εσυ βρηκατε πατημα να κανετε νεο κυκλο επιθεσης σε ενα κοριτσι που απλα για τον α η τον β λογο δεν σας εδωσε την ευκαιρια να το φιλησετε να το γαμησετε να το γλειψετε του και να το εχετε διπκα σας να το κοιτατε. Η πιο καυρη αληθεια ξερεις ποιια ειναι; οτι οσο και να λετε ουι δεν σας ενδιαφερει, πουτσες μπλε. Ολοι την βερονικσ θελατε και θελετε να γαμησετε και ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝΑΣΑ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!!
Συνεχισε να τρολλαρεις οπως κανεις απο την ημερα που μπηκες εδω μεσα. Δεν προκειται να ξανα κανω κουβεντα μαζι σου.
Αααααα... κάνουμε και κωλοτούμπες τώρα έεεε???
Καλά βρε αθεόφοβε, εσύ δεν είπες ότι βιάζεσε και θα απαντήσεις το πρωϊ??? Τώρα μόλις βγήκα από το μπάνιο και ετοιμάστηκα να βολτάρω. Και τι να δω??? Την απάντηση σου.
ΟΚ... τότε αφού βιαζόσουν τόσο πολύ να μου απαντήσεις και δεν περίμενες τον πρωϊνό καφέ, θα το αφήσω έτσι για απόψε και θα σου απαντήσω εγώ το πρωϊ.
¨Οχι τίποτα άλλο, απλά φοβάμε ότι αυτά που θα σου πω, μπορεί να σου φέρουν εφιάλτες. Οπότε άντε κοιμήσου ήρεμα απόψε και τα λέμε το πρωϊ.
Ο καφές ισχύει φίλτατε. Άλλωστε από "ανάρχιδους σερνικούς" δεν έχεις να φοβάσε. ;)